X-DiskCleaner 1.8.1795

Az X-DiskCleaner egy kis erőforrással rendelkező karbantartó program, amivel néhány kattintással helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, ( Portable ) alkalmas a lomtár kiürítéséhez, a böngésző előzmények eltávolításához, de természetesen közvetlenül a Windows tisztítása is szerepet kapott a lehetőségei között.

Minimális méret, könnyű kezelhetőség jellemzi az alábbi ingyenesen használható karbantartó szoftvert, az X-DiskCleaner-t.

Az érdekessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített fájlt ki kell csomagolni, majd azonnal futtatható. A karbantartó egyetlen negatívuma, hogy kinézetben nem veszi fel a versenyt a nagyobb márkanevekkel, inkább magára a funkcionalitásra koncentrál. Az X-DiskCleaner első indítása után egy visszafogott felület fogad, ahol kiválasztható, hogy mely területeket kutassa fel a fölösleges fájlok összegyűjtésének a céljából. Itt kijelölhetőek a böngészők, a lomtár, Windows Temp, Log fájlok.

Böngészőknél külön lehet kezelni az előzményeket, a mentett nyomkövető süti fájlokat, illetve a gyorsítótárazott elemeket, szükség esetén a fontosabbakat meg lehet őrizni. Ezek a korábban létrehozott beállítások elmenthetőek profil formájában, így a következő futtatás alkalmával már nem kell a beállításokkal vesződni, azonnal futtatható a szoftver. Az X-DiskCleaner funkcionalitásából eredően kifejezetten ideális helyfelszabadításhoz.

Az X-DiskCleaner rendszergazdai jogosultsággal való futtatása esetén sokkal alaposabb, extra feladatokhoz támogat hozzáférést. A program igen kis erőforrás mellett szemetelés nélkül dolgozik, jelenleg nem használható Magyar nyelven, de mivel áttekinthető felépítéssel bír, azok számára nem okoz kellemetlen meglepetéseket, akik használtak már hasonló jellegű szoftvereket.

Ha több lehetőségre tartasz igényt, használhatod helyette a CCleaner, vagy a szintén ingyenes Wise Disk Cleaner Portable nevű karbantartót. Az utóbbi szintén telepítés nélkül használható.

Az X-DiskCleaner egy Portable, telepítés nélkül használható karbantartó, Windows tisztító alkalmazás, ami megfelelő helyfelszabadításhoz, a böngészők előzményeinek az eltávolításához, vagy akár a lomtár kiürítéséhez. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

X-DiskCleaner

X-DiskCleaner összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
X-DiskCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Cleanup Free 2.0.12023-09-15 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • Argente Disk Cleaner 2.0.0.62023-09-03 Argente Disk Cleaner 2.0.0.6 (0)
  Az Argente Disk Cleaner egy Magyar nyelven is használható komplett rendszertakarító alkalmazás. Gyorsabbá tehető a segítségével a […]
 • Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.12232023-06-03 Ainvo Disk Cleaner 2.0.1.1223 (0)
  Az Ainvo Disk Cleaner karbantartó szoftverével egy adott területre optimalizált Windows pucolót próbálhatsz ki. Vele konfiguráltan […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]