Wise Disk Cleaner Portable 9.52.672

A Wise Disk Cleaner portable segítségével hordozható formában vagy akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, sőt még töredezettség mentesíthetsz is felhasználható. Free alkalmazás. Vele a böngészők előzményeit is törölni tudod. Magyar nyelvű.

Ha szeretnéd, ha nem, egyszer eljön az a pillanat amikor nagytakarítást kell hogy végezz a gépeden, ha nem így teszel nem csak hogy lassabbá válik a géped mivel a rengeteg fájl feldolgozása jobban felemészti az erőforrásokat, hanem még a rendelkezésre álló szabad hely is minimalizálódik. Ebben próbál megoldást nyújtani a Wise Disk Cleaner Portable.

Az alábbi program elérhető installálható változatban is, ez a kiadás rugalmasabb felhasználási alternatívákat biztosít. A Wise Disk Cleaner Portable kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, az általa biztosított funkció könnyen, azonnal kezdeményezhető. Kialakítása révén kifejezetten kezdők számára javasoljuk.

A Wise Disk Cleaner Portable felkutatja és eltávolítja a Windows előzményeket éppúgy mint a böngészőnk által hátrahagyott események árulkodó jeleit. Időzíthetőséget, töredezettségmentesítőt és Windows összetevő eltávolítót is biztosít ingyenesen. A hagyományos installer innen érhető el. Verzió információk. Egyetlen felületen az összes említésre méltó funkciót biztosítja, ami a tisztább merevlemez állapot eléréséhez szükséges.

A Wise Disk Cleaner portable egy merevlemez pucoló program ami tud töredezettség mentesíteni is. Az alkalmazással nem csak hogy helyet tudsz felszabadítani, hanem optimalizálhatod a háttér tárolókat a jobb teljesítmény elérésének a céljából. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, csak a kicsomagolása szükséges.

Wise Disk Cleaner portable Összefoglaló:

 • töredezettség mentesítőWise Disk Cleaner portable 7.82.551

 • időzíthető funkciók

 • HDD tisztítása

 • böngésző előzmények eltávolítása

 • hordozható kivitel

 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Disk Cleaner portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner 9.55.6772017-08-31 Wise Disk Cleaner 9.55.677 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is. Tud […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.1292017-09-19 Glary Disk Cleaner 5.0.1.129 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek […]
 • SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.13262017-06-28 SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326 (0)
  Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még […]
 • Wise Registry Cleaner 9.47.6192017-09-05 Wise Registry Cleaner 9.47.619 (0)
  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon […]