Wise Registry Cleaner 10.3.4

A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető feladatokkal, ahol még a fölösleges tartalmak felkutatása is igen egyszerűvé tehető.

Az összegyűlt fölösleges regisztrációs bejegyzések csak lassítják számítógépünket, ezek eltávolítása igen fontos. Manuálisan ezt a műveletet igen nehéz ellátni, ezért ha a feladatra keresünk egy szoftvert, akkor próbáljuk ki az ingyen használható Wise Registry Cleaner nevű programot.

A Wise Registry Cleaner letöltése után egy gyors néhány kattintásos telepítés szükséges, ezt követően egy igen modern, funkciókkal bőségesen ellátott kezelőfelületet érhetsz el, ahol igény szerint lehet feladatot választani a Windows registry optimalizáláshoz, karbantartásához.

 Futtatása során mélyreható analízis alá veti a rendszer ezen részét és pillanatok alatt felsorolja azokat amiket érdemes eltávolítani. Ezen funkció akár időzíthető is. A gyors keresést követően a Wise Registry Cleaner egy áttekinthető listát biztosít arról hogy esetleg mik kerülnek törésre, ezek között a felhasználó kézzel ki tudja választani azokat amiket mégis meg szeretne tartani. A Wise Registry Cleaner használatához nincs szükség komolyabb számítógépes ismeretekre.

Wise Registry Cleaner speciális lehetőségek:

Természetesen a Wise Registry Cleaner tudása itt koránt sem ér véget. Segítségével optimalizálni tudjuk a Windows teljesítményét, továbbá a hálózati beállításainkat is maximalizálja. Töredezettség mentesíthetjük a rendszerleírót így tovább tudjuk a gépet gyorsítani. Itt a rövid analízist követően tájékoztatni tud arról, hogy szükség van e beavatkozásra, illetve arról hogy milyen teljesítménybéli javulást érhetünk el.

Mindazon számítógép tulajdonosok számára hasznos lehet akik régen telepítették újra PC-jüket de ezalatt az idő alatt rengeteg alkalmazás került installálásra illetve eltávolításra, továbbá semmilyen egyéb karbantartó szoftvert nem futtattak eddig. Ingyen kiadás. Az aktuális kiadási megjegyzések itt találhatóak. A Wise Registry Cleaner hordozható változatban is elérhető, azonos tudással biztosítva. Korábban itt írtunk róla, illetve itt.

Wise Registry Cleaner alternatívák:

A Wise Registry Cleaner alternatívájaként használható a Registry Life, vagy az Auslogics Registry Cleaner, igaz ők más megközelítésből látják el a szóban forgó feladatot, de éppoly hatékonyak tudnak lenni.

A Wise Registry Cleaner segítségével rendbe tudod tenni a regisztrációs adatbázist, ki tudod azt takarítani a már érvénytelen bejegyzésektől. Igény esetén tudja azt töredezettség mentesíteni. Egyszerű, áttekinthető felhasználói felület jellemzi. Magyar nyelvi támogatással. 

Wise Registry Cleaner összefoglaló:

Pillanatkép

 • Regisztrációs adatbázis tisztító szoftver
 • választható keresési területek
 • használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre
 • Registry töredezettség mentesítő
 • időzíthetőség
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.wisecleaner.com/

 

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Disk Cleaner 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner 10.7.2.800 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.8002021-10-24 Wise Disk Cleaner Portable 10.7.2.800 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Wise Registry Cleaner Portable 10.3.42021-05-16 Wise Registry Cleaner Portable 10.3.4 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • Auslogics Registry Cleaner 9.2.0.02021-08-24 Auslogics Registry Cleaner 9.2.0.0 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából […]