Wise Registry Cleaner 10.2.2

A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki köszönhetően sokkal megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Free alkalmazás. Töredezettség mentesítő szolgáltatással. Magyar nyelvű. Időzíthető, speciális, testre szabható keresések.

Az összegyűlt fölösleges regisztrációs bejegyzések csak lassítják számítógépünket, ezek eltávolítása igen fontos. Manuálisan ezt a műveletet igen nehéz ellátni, ezért ha a feladatra keresünk egy szoftvert, akkor próbáljuk ki az ingyen használható Wise Registry Cleaner nevű programot.

A Wise Registry Cleaner letöltése után egy gyors néhány kattintásos telepítés szükséges, ezt követően egy igen modern, funkciókkal bőségesen ellátott kezelőfelületet érhetsz el, ahol igény szerint lehet feladatot választani a Windows registry karbantartásához.

 Futtatása során mélyreható analízis alá veti a rendszer ezen részét és pillanatok alatt felsorolja azokat amiket érdemes eltávolítani. Ezen funkció akár időzíthető is. A gyors keresést követően a Wise Registry Cleaner egy áttekinthető listát biztosít arról hogy esetleg mik kerülnek törésre, ezek között a felhasználó kézzel ki tudja választani azokat amiket mégis meg szeretne tartani. A Wise Registry Cleaner használatához nincs szükség komolyabb számítógépes ismeretekre.

Wise Registry Cleaner speciális lehetőségek:

Természetesen a Wise Registry Cleaner tudása itt koránt sem ér véget. Segítségével optimalizálni tudjuk a Windows teljesítményét, továbbá a hálózati beállításainkat is maximalizálja. Töredezettség mentesíthetjük a rendszerleírót így tovább tudjuk a gépet gyorsítani. Itt a rövid analízist követően tájékoztatni tud arról, hogy szükség van e beavatkozásra, illetve arról hogy milyen teljesítménybéli javulást érhetünk el.

Mindazon számítógép tulajdonosok számára hasznos lehet akik régen telepítették újra PC-jüket de ezalatt az idő alatt rengeteg alkalmazás került installálásra illetve eltávolításra, továbbá semmilyen egyéb karbantartó szoftvert nem futtattak eddig. Ingyen kiadás. Az aktuális kiadási megjegyzések itt találhatóak. A Wise Registry Cleaner hordozható változatban is elérhető, azonos tudással biztosítva. Korábban itt írtunk róla, illetve itt.

Wise Registry Cleaner alternatívák:

A Wise Registry Cleaner alternatívájaként használható a Registry Life, vagy az Auslogics Registry Cleaner, igaz ők más megközelítésből látják el a szóban forgó feladatot, de éppoly hatékonyak tudnak lenni.

A Wise Registry Cleaner segítségével rendbe tudod tenni a regisztrációs adatbázist, ki tudod azt takarítani a már érvénytelen bejegyzésektől. Igény esetén tudja azt töredezettség mentesíteni. Egyszerű, áttekinthető felhasználói felület jellemzi. Magyar nyelvi támogatással. 

Wise Registry Cleaner összefoglaló:

Pillanatkép

 • Regisztrációs adatbázis tisztító szoftver
 • választható keresési területek
 • használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre
 • Registry töredezettség mentesítő
 • időzíthetőség
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/

 

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Registry Cleaner Portable 10.2.22019-05-27 Wise Registry Cleaner Portable 10.2.2 (0)
  A Wise Registry Cleaner Portable egy regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, amivel takaríthatod a már érvénytelen […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.2.12019-06-04 Wise Disk Cleaner Portable 10.2.1 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • Wise Disk Cleaner 10.2.12019-06-04 Wise Disk Cleaner 10.2.1 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Eusing Free Registry Cleaner 4.32019-03-02 Eusing Free Registry Cleaner 4.3 (0)
  Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazással kitisztítható a regisztrációs adatbázis. Az igen egyszerű kezelhetőségen felül […]
 • Auslogics Registry Defrag 11.0.21.02018-12-19 Auslogics Registry Defrag 11.0.21.0 (0)
  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség […]