Felhasználóbarát, testre szabható Registry tisztító szoftver a Wise Registry Cleaner

Hatékony, kezdők, illetve haladó ismeretekkel rendelkező Windows futtatóknak felhasználóbarát karbantartó program amivel a regisztrációs adatbázisból van lehetőség a fölösleges értékeket törölnünk. A Wise Registry Cleaner rengeteg beállítást biztosít szűrő funkciót is tartalmaz.

Felhasználóbarát, rengeteg extra funkcióval futtatható karbantartó szoftver amivel a regisztrációs adatbázis optimalizálható amivel megbízhatóbb operációs rendszert lehet létrehoznunk. A Wise Registry Cleaner időzíthetően futtatható, ahol egyéni időpontokat lehet meghatároznunk ami a Windows karbantartási igénye alapján lehet definiálhatóan beállítanunk. A telepített programok által visszamaradt nem használt értékek, fölösleges, tűzfal szabályok törléséhez ideális ahol azokat a szoftver beállításainál a felhasználó a számítógép használati definíciója szerint tudja kiválasztani mely Registry értékeket szeretnénk törölni.

Gyors, illetve mély keresési módszerrel futtatható

A szoftver több keresési módszerrel futtatható ahol egy gyorsabb, illetve egy mélyebb keresést támogat ahol megkeresi, illetve egy áttekinthető módszerrel listázza ki a fölösleges adatbázis tartalmakat. A karbantartó eszköz rendszer visszaállítási pontot, illetve egy teljes biztonsági mentést tud létrehozni ami az esetleges problémák megszüntetéséhez szükséges.

A Wise Registry Cleaner Registry kezelő szoftver installálható, illetve hordozható kiadásban is letölthető.

Wise Registry Cleaner – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Felhasználóbarát, testre szabható Registry tisztító szoftver a Wise Registry Cleaner
Szerző
Leírás
Rengeteg hasznos funkcióval kifejlesztett karbantartó szoftver ami a regisztrációs adatbázis tisztításához futtatható. A Wise Registry Cleaner automatikusan tudja törölni a fölösleges registry értékeket.

Kapcsolódó szoftverek