Blog

Automatikus lejátszás funkció letiltása a Wise Registry Cleaner Registry karbantartó szoftverrel

Parancssori argumentumokkal is futtatható Registry karbantartó ami a regisztrációs adatbázis elavult értékeinek a törléséhez hatékony, akár stabilabban futtatható Windows. A szoftverrel a Registry töredékeket is töredezettség mentesíteni tudjuk, megőrizhetjük a számítógép teljesítményét. A Wise Registry Cleaner eszközével meg tudjuk a vírusok továbbterjedését akadályozni az automatikus lejátszás funkció letiltásával.

A már nem kellő Registry értékek törésével ki tudjuk az operációs rendszer regisztrációs adatbázisában a hibákat javítani, optimalizálhatjuk a Windows teljesítményét, ütemezetten tisztíthatjuk Registryt. A Wise Registry Cleaner parancssori argumentumokkal is fel tudja kutatni a már nem kellő Registry értékeket amivel akár egy parancsikont is létrehozhatunk, a szoftver elindítása nélkül tudjuk a beállításjegyékeket karbantartani. Az alkalmazással le tudjuk a számítógépet lassító Registry értékeket tiltani, töredezettség mentesíthetjük a Registryt, gyorsabbá tehetjük a PC-t. A Registry-ből akár tisztíthatjuk a már hasztalan ActiveX komponenseket, súgófájlokat, nem kellő betűkészleteket, szoftverek eltávolítási információit, a régi start menü elemeket.

Automatikus lejátszás funkció letiltása

A cserélhető adathordozókon történő fájlok automatikus futtatása is letiltható amivel akár sokkal biztonságosabban futtatható a számítógép. Az automatikus lejátszás funkció a Registry, illetve a csoport házirend szolgáltatással is letiltható. A beállításjegyzékek töredezettség mentesítési feladataihoz hatékony szoftver rendszerhangolás, automatikus lejátszás letiltása összetevő konfigurálása után, az optimalizálás futtatásával megakadályozható a kártékony tartalmak automatikus települése.

Registry optimalizáláshoz hatékony rendszerleíró karbantartó szoftver amivel akár jobb teljesítménnyel futtatható a Windows, az automatikus lejátszás funkciót is le tudjuk tiltani. A testre szabható Registry karbantartó program a Wise Registry Cleaner installálható, illetve hordozható változatban is beszerezhető.

Wise Registry Cleaner – Registry karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Automatikus lejátszás funkció letiltása a Wise Registry Cleaner Registry karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A haszontalan Registry értékek eltávolítási feladataihoz profi Wise Registry Cleaner karbantartó szoftverrel az automatikus lejátszás szolgáltatást is le tudjuk tiltani.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá