Blog

Rendszerleíró tisztítása az Asoftis PC Cleaner karbantartó szoftverrel

A szoftverrel akár a régebbi Windows frissítések már hasztalan fájljait is törölhetjük, produktívan tudjuk beállítani, hogy hol keresse meg a fölösleges tartalmakat. Az Asoftis PC Cleaner karbantartó szoftverrel a lomtárat, a Temp mappák, a gyorsítótár mappák tartalmát lehet törölni. A már érvénytelen Registry értékeket is törölhetjük, akár teljesítmény szabadítható fel, gyorsítható a Windows.

A szoftverrel vissza tudjuk a Windows rendszer hardveres teljesítményét állítani, a Temp mappák tartalma, a lomtár, illetve a feladat előzményeket tudjuk kiválasztani, a PC betöltődésének az idejét is gyorsítani tudjuk. A hardveres teljesítmény szint romlásakor néhány másodpercen belül optimalizálhatjuk a számítógépet. A programmal beállíthatjuk, hogy mely előzményeket, számítógép teljesítményét befolyásoló tartalmakhoz elérhető mappákat szkennelje át. Egy egyszerűen használható meghajtó, illetve beállításjegyzék karbantartó szoftver az Asoftis PC Cleaner amivel akár pozitív hatást tudunk elérni a PC teljesítményére.

Rendszerleíró tisztítása

A szoftver a Registry-ben elérhető érvénytelen értékek beazonosításához is nagyszerű amivel a Registry-ben keletkezett problémákat is ki tudjuk javítani. A minimális ismeretekkel rendelkező Windows tulajdonosok számára is remek megoldás amivel akár egyetlen paranccsal tudjuk az érvénytelen Registry értékeket felkutatni, illetve törölni. A program Registry Scan felhasználói felületén a Start Scan szolgáltatással kutathatjuk fel az akár fagyásokat, illetve Windows hibákat okozó bejegyzéseket.

A szoftver akár a korlátozott meghajtó mérettel rendelkezők számára is kiváló amivel akár lemezterületet tudunk felszabadítani a lomtár, a Temp mappák tartalmának, illetve a gyorsítótárak törlésével. A rendszerhibákat kiváltó rendszerleírók kereséséhez, illetve tisztításához remek szoftver az Asoftis PC Cleaner innen szerezhető be.

Asoftis PC Cleaner – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rendszerleíró tisztítása az Asoftis PC Cleaner karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Temp mappák tartalmának karbantartási feladataihoz is kiváló szoftver az Asoftis PC Cleaner amivel a hibákat kiváltó Registry értékeket is törölhetjük.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá