Disk Cleanup Free 1.4

A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free alkalmazással ( ingyenes ) pucolhatóak a böngészők, az operációs rendszer átmeneti könyvtárai, illetve a telepített alkalmazásaid által visszamaradt munkafolyamat előzmények is eltávolíthatóak.

Egyszerű használat, korszerű karbantartási lehetőségek jellemzik a teljesen ingyenes Disk Cleanup Free nevű alkalmazást. Kevés helyen is elfér, csekély erőforrást igényel a futtatásakor.

A Disk Cleanup Free letöltése után az indítását követően egy néhány menüpontot igénylő kezelőfelület fogad ahol alapvetően két módszer szerint választható ki hogy miként szeretnél vele karbantartási feladatokat elvégezni. Vagy manuálisan adod meg azokat a területeket, ahol fölösleges fájlok után szeretnél kereséseket kezdeményezni, de arra is lehetőség van, hogy az alkalmazás alapértelmezett konfigurációját vedd igénybe. Profi merevlemez karbantartó program.

A Disk Cleanup Free az összes ma népszerű böngészőt tudja tisztítani legyen az a Mozilla Firefox, az Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Opera. Itt figyelembe veszi a munkafolyamat előzményeket, a letöltési munkafolyamat előzményeit, beírt oldalak listáját. Ezeket egyetlen parancs kiadásával tudja törölni.

A Disk Cleanup Free több népszerű harmadik féltől származó alkalmazás esetén is megállja a helyét, szintén ideális az általuk eltárolt munkafolyamat előzmények eltávolításához. Ezt az Opciót az operációs rendszer esetén is támogatja.

A szoftver megtervezésekor az egyszerű használat volt a legfőbb szempont, ez a beállításoknál is érzékelhető, szinte semmilyen konfigurációt nem igényel.

Ami hátránynak tekinthető a Disk Cleanup Free megoldásában, hogy az szoftver csak néhány korábban telepített alkalmazás esetén tud karbantartani. Ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni mivel ingyenes.

Megfelelőjeként választhatod a CCleaner, illetve a Wise Disk Cleaner nevű alkalmazást. A program több egyedi beállítást is biztosít mindazon felhasználók számára akik egy megbízható Merevlemez tisztító programot keresnek.

A Disk Cleanup Free egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható merevlemez tisztító szoftver, felhasználható a böngészőkhöz, illetve az operációs rendszer átmeneti mappáinak a törléséhez.

Disk Cleanup Free

Disk Cleanup Free összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • böngésző pucoló funkció
 • Windows Temp mappa tisztító
 • A telepített alkalmazásaid optimalizálásához
 • nem kell konfigurálni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://manyprog.com/disk-cleanup-free.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Disk Cleanup Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.13262017-06-28 SBMAV Disk Cleaner 3.50.0.1326 (0)
  Az SBMAV Disk Cleaner nevű karbantartó szoftver segít megtisztítani a merevlemezedet a fölösleges fájloktól. Tartalmaz még duplikátum […]
 • WinASO Disk Cleaner 2.9.02016-07-10 WinASO Disk Cleaner 2.9.0 (0)
  A WinASO Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program, amivel helyfelszabadításra adódik lehetőséged. Törölni tudja mindazon fájlokat […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Gilisoft Free Disk Cleaner 20172017-02-09 Gilisoft Free Disk Cleaner 2017 (0)
  A Gilisoft Free Disk Cleaner egy korszerű lehetőségeket biztosító karbantartó szoftver, amivel könnyedén tudod tisztítani a […]
 • 4Free Disk Cleaner 3.82016-11-04 4Free Disk Cleaner 3.8 (0)
  A 4Free Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel takarítani tudod a merevlemezen felhalmozódott […]