manyprog.com szoftverek listája- SzoftHub.hu

manyprog.com

 • A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free alkalmazással ( ingyenes ) pucolhatóak a böngészők, az operációs rendszer átmeneti könyvtárai, illetve a telepített alkalmazásaid által visszamaradt munkafolyamat előzmények is eltávolíthatóak.

  Disk Cleanup Free 2.6

  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free alkalmazással ( ingyenes ) pucolhatóak a böngészők, az operációs rendszer átmeneti könyvtárai, illetve a telepített alkalmazásaid által visszamaradt munkafolyamat előzmények is eltávolíthatóak.

  olvasd tovább...

 • A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány kattintással tilthatóak le a fölösleges szoftverek indulása. A Free alkalmazás Magyar nyelven használható, egy áttekinthető jelentést is lehet készíteni a vele kilistázott tartalmakról. Ideális Windows gyorsítási feladatokhoz.

  Startup Manager For Windows Free 1.2

  A Startup Manager For Windows Free indítópult kezelő programmal jelentős mértékben gyorsítani lehet a Windows indulásán, néhány kattintással tilthatóak le a fölösleges szoftverek indulása. A Free alkalmazás Magyar nyelven használható, egy áttekinthető jelentést is lehet készíteni a vele kilistázott tartalmakról. Ideális Windows gyorsítási feladatokhoz.

  olvasd tovább...

 • A Disk Usage Analyzer egy hasznos segédprogram amivel a számítógéped lemezhasználatáról tájékozódhatsz. A rendszerinformáló szoftver segítségével megtudhatod melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a HDD-n. Az alábbi Free alkalmazás ( ingyenes ) egy alapvetőbb fájlkezelő funkciót is biztosít.

  Disk Usage Analyzer 1.6.1

  A Disk Usage Analyzer egy hasznos segédprogram amivel a számítógéped lemezhasználatáról tájékozódhatsz. A rendszerinformáló szoftver segítségével megtudhatod melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a HDD-n. Az alábbi Free alkalmazás ( ingyenes ) egy alapvetőbb fájlkezelő funkciót is biztosít.

  olvasd tovább...

 • A Manyprog Zip Password Recovery egy hasznos program amivel az elveszett ZIP jelszavaidat szerezheted vissza. Az alkalmazás az egyszerű használatra koncentrál, adott szituációkban igen hasznos tud lenni a számodra. ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP archívumok esetén támogatott a használata.

  Manyprog Zip Password Recovery 1.3

  A Manyprog Zip Password Recovery egy hasznos program amivel az elveszett ZIP jelszavaidat szerezheted vissza. Az alkalmazás az egyszerű használatra koncentrál, adott szituációkban igen hasznos tud lenni a számodra. ZIP, WinRAR, WinZip, 7-Zip, PKZIP archívumok esetén támogatott a használata.

  olvasd tovább...