Disk Usage Analyzer 1.6.1

A Disk Usage Analyzer egy hasznos segédprogram amivel a számítógéped lemezhasználatáról tájékozódhatsz. A rendszerinformáló szoftver segítségével megtudhatod melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a HDD-n. Az alábbi Free alkalmazás ( ingyenes ) egy alapvetőbb fájlkezelő funkciót is biztosít.

Itt egy teljesen ingyenesen használható különleges fájlkezelő alkalmazás a Disk Usage Analyzer, amivel pillanatok alatt megtudhatod melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden. Opcionálisan néhány egyszerűbb információt is szerezhetsz a korábban kiválasztott mappáról, vagy meghajtóról.

A Disk Usage Analyzer letöltése után szinte pillanatok alatt telepíthető, ezt követően egy modern, alapvető opciókat biztosító felületen végezhető el a korábban említett elemzési feladat.

A Disk Usage Analyzer használata alapvetően nagyon egyszerű. A szoftver indítása után a felső eszköztárán válaszd ki azt a mappát, vagy meghajtót amit elemezni szereznél. A szóban forgó feladat időigénye attól függ, hogy mekkora mérettel rendelkezik a kiválasztott tartalom.

Jelentéseket a Disk Usage Analyzer százalékos formában is tud biztosítani, az szerkezet szerint is lebontható. Szükség esetén megnyitható a kiválasztott fájlt tartalmazó mappa.

Az elkészített riportokat el lehet menteni. Neki köszönhetően akár helyet is fel lehet szabadítani, a szoftverrel eldönthető melyek azok a fájlok amik nélkülözhetőek, amit törölni tudsz. A Disk Usage Analyzer Windows 10 operációs rendszeren is teljes kompatibilitás mellett használható.

A kínálatunkat tekintve számos hasonló feladatra tervezett alkalmazás érhető el, ilyen a WinDirStat, illetve a HDGraph. Az utóbbi Grafikus formában végzi el a korábban említett funkciókat. A MeinPlatz nevű alkalmazás az egyik legkorszerűbb szoftver, biztosít szűrőket, több nézetmódot. Magyar nyelven is használható.

A Disk Usage Analyzer egy nagyon egyszerűen használható ingyenes rendszerinformáló szoftver, amivel megtudható, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják. Ideális hogy helyet tudj felszabadítani. Jelenleg honosított formában nem futtatható.

Disk Usage Analyzer

Disk Usage Analyzer összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló alkalmazás
 • helyfelszabadítási feladatokhoz
 • menthető jelentések
 • egyszerű használat
 • alapvető fájlkezelési feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://manyprog.com/disk-usage-analyzer.php


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Disk Usage Analyzer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Disk Cleanup Free 2.0.12023-09-15 Disk Cleanup Free 2.0.1 (0)
  A Disk Cleanup Free egy több Windows területet is optimalizálni képes korszerű merevlemez tisztító szoftver. Ezzel a Free […]
 • System Information Viewer (SIV) 5.732023-09-14 System Information Viewer (SIV) 5.73 (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]
 • Alternate Task Manager 3.1102023-05-09 Alternate Task Manager 3.110 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem csak azok […]
 • Sandra Lite 2021.12.31.1192023-04-02 Sandra Lite 2021.12.31.119 (0)
  A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig […]
 • CrystalDiskMark 8.0.4c2022-10-30 CrystalDiskMark 8.0.4c (0)
  A CrystalDiskMark egy HDD írási illetve olvasási tulajdonságok megjelenítéséhez rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, […]