CrystalDiskMark 8.0.4c

A CrystalDiskMark egy HDD írási illetve olvasási tulajdonságok megjelenítéséhez rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel rengeteg speciális információt meg lehet tudni a HDD eszközről, sőt egyéb feladatokhoz is egy remek szoftver mivel teljesítmény teszteket lehet elvégezni amivel a használhatóságukhoz szükséges paraméterek jeleníthetőek meg. Magyar nyelven használható. Eltárolható elemzéseket lehet készítenünk, támogatottak az SSD merevlemezek is.

Rengeteg olyan információt meg lehet tudni a merevlemezről amit a hagyományos Windows rendszer által biztosított lehetőségek esetén már nem volt mód. A CrystalDiskMark  tesztek elvégezésére ideális.

A CrystalDiskMark letöltése után a szoftvert installálni illetve el kell indítani, a korszerűbb alkalmazásoknál megszokott egyszerű használhatóság, illetve áttekinthető indítófelület fedezhető fel ahol rögtön ki is lehet választani a rendszer információk megjelenítéséhez szükséges eszközöket. Az alkalmazás Magyar felhasználói felülettel rendelkezik, így még könnyebb a készítője által integrált funkciók megtalálása és a merevlemezről rendszer információk megjelenítésére. Az alkalmazás minden merevlemezt márkát és eszközt támogat, az SSD tárolóegységeknél ugyan azokat a paramétereket lehet listázni. Az alkalmazás egy teljes merevlemez, adott partíció, illetve egy program által betallózott mappához is használható ha egy definiált elemzést szeretnénk létrehozni, azt esetleg azonnal el is lehet tárolni egy egyszerűen újból megnyitható fájl formátumban. A CrystalDiskMark telepítés nélküli változatban is használható.

Sebesség tesztekre is használható a CrystalDiskMark

Sebesség tesztek készítéséhez profi megoldás amivel megtudható a HDD írási, illetve olvasási sebessége ami a később felmerülő hibák időben való felismeréséhez is hasznos lehet.

A CrystalDiskMark rendszer informáló felhasználói felülete több kiválasztható téma beállítással módosítható, skin fájlokkal.

Ha a szoftver nem azokat a funkciókat tartalmazza amire kerestünk egy rendszer informáló alkalmazást akkor a DiskView, illetve a Xinorbis használható azok is korszerű eredményeket tudnak biztosítani.

A CrystalDiskMark egy ingyenes, az egyik legismertebb rendszer informáló, tesztelő alkalmazás amit a merevlemezhez lehet használni. Nem kell telepíteni, Magyar nyelvű felhasználói felülettel használható.

CrystalDiskMark

CrystalDiskMark Összefoglaló:

 • rendszer informáló
 • Installálás nélküli kiadásban is beszerezhető
 • Merevlemezekhez
 • korlátlan márka támogatás
 • egyszerű használat
 • teljesítmény tesztek elvégzéséhez
 • skinezhető felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskmark/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CrystalDiskMark
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CrystalDiskMark Portable 8.0.4c2022-10-30 CrystalDiskMark Portable 8.0.4c (0)
  A CrystalDiskMark Portable egy Benchmark merevlemez szekvenciális, véletlenszerű teljesítmény adatok megtekintéséhez futtatható […]
 • AIDA64 Extreme 7.00.67002023-12-04 AIDA64 Extreme 7.00.6700 (0)
  Az AIDA64 Extreme azokat a hardver, szoftver rendszer információkat jeleníti meg amikre kezdő, illetve akár haladó felhasználónak […]
 • AIDA64 Extreme Portable 7.00.67002023-12-04 AIDA64 Extreme Portable 7.00.6700 (0)
  Az AIDA64 Extreme Portable programok, illetve hardverkomponensek referenciaértékekkel történő rendszer információinak a […]
 • HWiNFO32 Portable 7.66.52712023-11-30 HWiNFO32 Portable 7.66.5271 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • CrystalDiskInfo 9.2.12023-11-21 CrystalDiskInfo 9.2.1 (0)
  A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. […]