Crystalmark Developer termékek - SzoftHub.hu

Crystalmark Dev.

 • A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. Neki köszönhetően az esetleges működési problémák is felderíthetőek. Ingyenes, Magyar nyelvű. Funkciók: működési hőmérséklet, használati statisztikák, bekapcsolások száma, HDD jellemzők megjelenítése. 

  CrystalDiskInfo 8.12.4

  A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. Neki köszönhetően az esetleges működési problémák is felderíthetőek. Ingyenes, Magyar nyelvű. Funkciók: működési hőmérséklet, használati statisztikák, bekapcsolások száma, HDD jellemzők megjelenítése. 

  olvasd tovább...

 • A CrystalDiskInfo Portable mindenre kiterjedő információt biztosít a Merevlemezünkkel kapcsolatban, ezt a változatot a kicsomagolás után csak futtatni kell. Free alkalmazás. Magyar nyelvi támogatással. 

  CrystalDiskInfo Portable 8.12.4

  A CrystalDiskInfo Portable mindenre kiterjedő információt biztosít a Merevlemezünkkel kapcsolatban, ezt a változatot a kicsomagolás után csak futtatni kell. Free alkalmazás. Magyar nyelvi támogatással. 

  olvasd tovább...

 • A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel rengeteg speciális információt meg lehet tudni a HDD eszközről, sőt egyéb feladatokhoz is egy remek szoftver mivel teljesítmény teszteket lehet elvégezni amivel a használhatóságukhoz szükséges paraméterek jeleníthetőek meg. Magyar nyelven használható. Eltárolható elemzéseket lehet készítenünk, támogatottak az SSD merevlemezek is.

  CrystalDiskMark 8.0.3

  A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel rengeteg speciális információt meg lehet tudni a HDD eszközről, sőt egyéb feladatokhoz is egy remek szoftver mivel teljesítmény teszteket lehet elvégezni amivel a használhatóságukhoz szükséges paraméterek jeleníthetőek meg. Magyar nyelven használható. Eltárolható elemzéseket lehet készítenünk, támogatottak az SSD merevlemezek is.

  olvasd tovább...