HDD Tools programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

HDD Tools

 • A HDDScan nevű szoftver átvizsgálja a számítógépedhez csatlakoztatott merevlemezt, majd arról több hasznos információt tud biztosítani. Az alábbi Free alkalmazásaként futtatható diagnosztikai Tools egy esetleges későbbi meghibásodást is előre tud jelezni. A S.M.A.R.T értékekhez, hőmérséklet, típusszám adatok megjelenítéséhez is felhasználható. Portable változat. HDD tesztelő funkcióval.

  HDDScan 4.0

  A HDDScan nevű szoftver átvizsgálja a számítógépedhez csatlakoztatott merevlemezt, majd arról több hasznos információt tud biztosítani. Az alábbi Free alkalmazásaként futtatható diagnosztikai Tools egy esetleges későbbi meghibásodást is előre tud jelezni. A S.M.A.R.T értékekhez, hőmérséklet, típusszám adatok megjelenítéséhez is felhasználható. Portable változat. HDD tesztelő funkcióval.

  olvasd tovább...

 • A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a Windows, a Registry, illetve az installált programjaid visszahagyott fájlelőzményei. Az alábbi Magyar nyelvű Free alkalmazás ( ingyenes ) optimalizálási lehetőségeket is tartalmaz. Extra funkciók: fájlmegsemmisítő, Registry biztonsági mentés, víruskereső, Anti-spy opciók.

  HDCleaner 1.111 Beta

  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a Windows, a Registry, illetve az installált programjaid visszahagyott fájlelőzményei. Az alábbi Magyar nyelvű Free alkalmazás ( ingyenes ) optimalizálási lehetőségeket is tartalmaz. Extra funkciók: fájlmegsemmisítő, Registry biztonsági mentés, víruskereső, Anti-spy opciók.

  olvasd tovább...

 • A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált tárhely méretet, takarítani és szinkronizálni is tud.

  DiskBoss 8.8.16

  A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált tárhely méretet, takarítani és szinkronizálni is tud.

  olvasd tovább...

 • A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is segédkezik. Fájlszerkesztőt is biztosít. Tud még duplikátumokat keresni, szinkronizálni, továbbá időzítve futni. Profi HDD tools.

  DiskBoss Pro 8.8.16

  A DiskBoss Pro fájlkezelő alkalmazás amivel át tudod tekinteni a merevlemezen található tartalmakat, az azokkal való munkálatokban is segédkezik. Fájlszerkesztőt is biztosít. Tud még duplikátumokat keresni, szinkronizálni, továbbá időzítve futni. Profi HDD tools.

  olvasd tovább...

 • A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. Neki köszönhetően az esetleges működési problémák is felderíthetőek. Ingyenes, Magyar nyelvű. 

  CrystalDiskInfo 7.2.0

  A CrystalDiskInfo általános képet biztosít a merevlemezünkkel kapcsolatban azok fontosabb jellemzőit sorolja fel átlátható formában. Neki köszönhetően az esetleges működési problémák is felderíthetőek. Ingyenes, Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

1 / 2 oldal12