HDDScan 4.0

A HDDScan nevű szoftver átvizsgálja a számítógépedhez csatlakoztatott merevlemezt, majd arról több hasznos információt tud biztosítani. Az alábbi Free alkalmazásaként futtatható diagnosztikai Tools egy esetleges későbbi meghibásodást is előre tud jelezni. A S.M.A.R.T értékekhez, hőmérséklet, típusszám adatok megjelenítéséhez is felhasználható. Portable változat. HDD tesztelő funkcióval.

Tudj meg többet a számítógépedhez csatlakoztatott adathordozókról, vagyis a merevlemezedről ezzel az ingyenes, telepítés nélkül használható alkalmazással a HDDScan segítségével. A szoftvert diagnosztizálási feladatokra is fel lehet használni.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy a HDDScan letöltése után a programot csak el kell indítani, nem igényel telepítést, így több számítógépen is használni tudod. A diagnosztikai alkalmazás az összes ma megvásárolható HDD márkát támogatja, biztosítja azokat a funkciókat amit egy esetleges később fellépő meghibásodás előre jelzéséhez szükséges. A HDDScan merevlemez tesztekhez egy kiváló alternatíva.

HDDScan Rendszerinformáló funkció:

A HDDScan rengeteg hasznos információt tud biztosítani a merevlemezről. Megtudható a gyártó, a szériaszám, aktuális szoftver verzió, minden amit csak meg szeretnél tudni. Ha szükséges stabilitási teszteket is készíthetsz, így előre megjósolható a hardver élettartalma.

Az általános rendszer információk megjelenítésekor megtudhatod az aktuális működési hőmérsékletet, a S.M.A.R.T értékeket, ezen a területen is mód van egyszerűbb tesztek elvégzésére. Az így elkészített elemzéseket el lehet menteni jelentések formájában ez akár később összehasonlítási célokra is felhasználható. A HDDScan kinézetben is a lehető legoptimálisabb opciókkal rendelkezik, ha szükséges azt Skinek segítségével lehet módosítani, ezt a hivatalos oldalról lehet beszerezni.

Mint korábban kitértünk rá, a szoftver tekintélyes támogatottsági kínálattal rendelkezik, nem csak hagyományos merevlemezek rendszer informálására használható, támogatja a külső adathordozókat, ez lehet akár USB eszköz is.

Mivel teljesen ingyenes érdemes kipróbálni a HDDScan nevű alkalmazás azok számára akik az adott feladatra keresnek egy megbízható diagnosztikai eszközt.

Némileg több adatot tud biztosítani a Hard Disk Sentinel, általános adatok szerzéséhez a HDD Guardian választható, belőle is elérhető hordozható kiadás. A CrystalDiskInfo ideális egyszerűbb hibák felismerésére.

A HDDScan egy ingyenes Merevlemez Tools amivel tesztelheted, általános információkat szerezhetsz a merevlemezedről. Menthető jelentések, egyszerű használat jellemzi. A HDDScan hordozható kiadás.

HDDScan képek:
HDDScan

HDDScan Összefoglaló:

 • Rendszer informáló, merevlemez kezelő szoftver
 • nem kell telepíteni
 • S.M.A.R.T értékek megjelenítéséhez
 • Hőmérséklet paraméterekhez
 • tesztekhez
 • menthető jelentések
 • Skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HDDScan
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CrystalDiskMark 8.0.32021-07-03 CrystalDiskMark 8.0.3 (0)
  A CrystalDiskMark egy telepítés nélkül használható rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, merevlemezekhez. A szoftverrel […]
 • Advanced Port Scanner 2.5.38692019-08-28 Advanced Port Scanner 2.5.3869 (0)
  Az Advanced Port Scanner egy hálózat informáló program Windows rendszerre ami igen hasznos tud lenni. A szoftver akár hordozható […]
 • Core Temp 1.152019-08-25 Core Temp 1.15 (0)
  A Core Temp egy speciális rendszer informáló szoftver amivel a számítógéped processzoráról tudhatsz meg néhány paramétert. Ilyen a […]
 • Core Temp Portable 1.13.02019-01-10 Core Temp Portable 1.13.0 (0)
  A Core Temp Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló amivel rengeteg hasznos információ, adat szerezhető a […]
 • Macrorit Disk Scanner Portable 4.3.02018-05-24 Macrorit Disk Scanner Portable 4.3.0 (0)
  A Macrorit Disk Scanner Portable egy speciális HDD elemző szoftver, amivel hibás, rejtett Bad Sectorokat kereshetsz. Ez a változat […]