HDD Guardian 0.7.0

A HDD Guardian segítségével rengeteg hasznos információt kaphatsz merevlemezedről, többek között megtudhatod az aktuális hőmérsékletet, S.M.A.R.T értékeket, a használata során felmerülő esetleges hibajelenségekre is fényt tudsz deríteni, illetve teszteket végezhetsz el. A szoftver Free alkalmazás formájában futtatható, sőt Magyar nyelven is tud.

Ha egy ingyenes, igazán sokrétűen felhasználható merevlemez figyelő, tesztelő alkalmazást keresel, amivel információkat tudsz gyűjteni arról, típus, fontosabb jellemzők, esetleges hibajelenségek, akkor itt a HDD Guardian, amit Magyar nyelven is futtathatsz.

A HDD Guardian letölthető telepítést nem igénylő változatban is ami sokkal rugalmasabban vehető igénybe, sőt több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról.

A HDD Guardian első indítása után egy áttekinthető, jól tervezett felhasználói felület fogad, ahol számos olyan információ birtokába juthatsz, amit csak fizetős alkalmazások esetén lehet elérni. A program nem csak abban az esetben lehet hasznos, ha információkra lenne szükséged a PC merevlemezét illetően, hanem akkor is ha egy korai meghibásodás előjelére szeretnél fényt deríteni.

A HDD Guardian többek között tájékoztatni tud az aktuális működési hőmérsékletről, ami talán az egyik legkritikusabb paraméter amire érdemes odafigyelni. Megtudhatod vele a jelenlegi S.M.A.R.T értékeket, közvetlen teszteket hajthatsz végre, amivel kiderítheted a hardver terhelhetőségének a határait. Ezt akár időzítve is végrehajthatod egy számodra megfelelő időpontban.

Az egyéb jellemzőit illetően azt is megtudhatod, hogy az adathordozón mennyi fájl található, illetve hogy mennyi a szabad tárkapacitás.

Extra opciók: szoftveres olvasási hibák száma, javíthatatlan szektorok, fordulatok újrapróbálkozásának a száma, hátralévő élettartam, média elkopási jellemzők detektálása.

A HDD Guardian nevű szoftver szinte az összes merevlemez típus esetén maximális támogatottságot élvez.

Alternatív megfelelőjeként futtathatod helyette a HDDExpert, vagy a CrystalDiskInfo nevű szoftvert, ami igen népszerű a kategóriájában. Természetesen mindkét alkalmazás teljesen ingyenesen használható.

A HDD Guardian egy sokrétű, rengeteg hasznos információt biztosító merevlemez figyelő, tesztelő alkalmazás, amiből letölthető telepítést nem igénylő változat, Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

HDD Guardian

HDD Guardian Összefoglaló:

 • Merevlemez elemző alkalmazás
 • hordozható változatban is elérhető
 • tesztek végrehajtásához…
 • S.M.A.R.T értékek kimutatásához
 • esetleges hibajelenségek felderítése
 • áttekinthető kezelőfelület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://hddguardian.codeplex.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HDD Guardian
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDD Guardian Portable 0.7.02016-08-02 HDD Guardian Portable 0.7.0 (0)
  A HDD Guardian Portable egy merevlemez analizáló, tesztelő szoftver, amivel rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a szóban […]
 • HDDExpert 1.18.62020-10-03 HDDExpert 1.18.6 (0)
  A HDDExpert nevű alkalmazás segítségével a számítógépünk merevlemezéről kaphatunk általános információt. Neki köszönhetően […]
 • HDDExpert Portable 1.18.52020-05-22 HDDExpert Portable 1.18.5 (0)
  A HDDExpert Portable segítségével a merevlemez legfontosabb jellemzőiről tudhatunk meg minden fontosabb információt, használatával […]
 • HDDScan 4.02018-01-18 HDDScan 4.0 (0)
  A HDDScan nevű szoftver átvizsgálja a számítógépedhez csatlakoztatott merevlemezt, majd arról több hasznos információt tud […]
 • HDGraph 1.5.1.02015-12-17 HDGraph 1.5.1.0 (0)
  A HDGraph grafikus formában tájékozódhatsz arról hogy a merevlemezeden melyik program vagy fájl foglalja a legtöbb helyet. Így annak […]