S.M.A.R.T érték figyelő - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

S.M.A.R.T

 • A Hard Disk Sentinel segítségével mindenre kiterjedően informálódhatunk a merevlemezünkkel kapcsolatban, neki köszönhetően a meghibásodás előjelei még a probléma bekövetkezése előtt kiszúrhatóak.

  Hard Disk Sentinel 5.00

  A Hard Disk Sentinel segítségével mindenre kiterjedően informálódhatunk a merevlemezünkkel kapcsolatban, neki köszönhetően a meghibásodás előjelei még a probléma bekövetkezése előtt kiszúrhatóak.

  olvasd tovább...

 • A HDD Guardian Portable egy merevlemez analizáló, tesztelő szoftver, amivel rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a szóban forgó hardverről. Telepítés nélkül futtatható, Magyar nyelvű. Free alkalmazásként használható.

  HDD Guardian Portable 0.7.0

  A HDD Guardian Portable egy merevlemez analizáló, tesztelő szoftver, amivel rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a szóban forgó hardverről. Telepítés nélkül futtatható, Magyar nyelvű. Free alkalmazásként használható.

  olvasd tovább...

 • A HDD Guardian segítségével rengeteg hasznos információt kaphatsz merevlemezedről, többek között megtudhatod az aktuális hőmérsékletet, S.M.A.R.T értékeket, a használata során felmerülő esetleges hibajelenségekre is fényt tudsz deríteni, illetve teszteket végezhetsz el. A szoftver Free alkalmazás formájában futtatható, sőt Magyar nyelven is tud.

  HDD Guardian 0.7.0

  A HDD Guardian segítségével rengeteg hasznos információt kaphatsz merevlemezedről, többek között megtudhatod az aktuális hőmérsékletet, S.M.A.R.T értékeket, a használata során felmerülő esetleges hibajelenségekre is fényt tudsz deríteni, illetve teszteket végezhetsz el. A szoftver Free alkalmazás formájában futtatható, sőt Magyar nyelven is tud.

  olvasd tovább...