Portable karbantartók

HDD Guardian Portable 0.7.0

A HDD Guardian Portable egy merevlemez analizáló, tesztelő szoftver, amivel rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a szóban forgó hardverről. Telepítés nélkül futtatható, Magyar nyelvű. Free alkalmazásként használható.

Az alábbi ingyenesen futtatható alkalmazás segítségével rengeteg hasznos információ birtokába kerülhetsz a merevlemezeddel kapcsolatban. Ez a kiadás a szoftver telepítést nem igénylő változata. A HDD Guardian Portable minden fontosabb funkciót biztosít, amit elvárhatunk egy ilyen jellegű programtól.

A HDD Guardian Portable letöltése után, a beüzemeléséhez csak annyit kell tenni, hogy a kapott tömörített fájlt kicsomagolod, majd a kapott mappát szükség esetén egy cserélhető adathordozóra is másolhatod, így több PC-n is futtathatod szemetelés nélkül.

A HDD Guardian Portable szinte minden fontosabb opciót biztosít annak az érekében, hogy információt tudj gyűjteni a merevlemezedet illetően, illetve szükség esetén tesztelhesd azt.

Az információkra kitérve, tájékoztatni tud a S.M.A.R.T értékekről, a hardver hátralévő élettartalmáról, a használata során esetlegesen felmerülő hibákról, Bad szektorok jelenlétéről, itt arról is tud tájékoztatni, ha javíthatatlan szektor lenne jelen. Természetesen olyan alapvető adatokat is szolgáltat, mint a működési hőmérséklet, fordulat újrapróbálkozási szám, tartalék területek áthelyezésének a száma, szoftveres olvasási hibák, kopásszint számláló.

A HDD Guardian Portable, akárcsak a hagyományos telepíthető változat, ő is alkalmas arra hogy rögtönzött teszteket hajts végre, ezt akár időzítetten. A beállításoknál, ha fontos elmenthetőek az általad alkalmazott konfiguráció, így azt később könnyen vissza lehet tölteni. Természetesen itt még rengeteg testre szabási opció biztosított, így minden kipróbáló teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani a program futásához szükséges jellemzőket.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként kipróbálhatod még a szintén teljesen ingyenesen futtatható HDDExpert Portable nevű programot. Alkalmas, hogy az esetleges meghibásodások előjeleire fényt tudj deríteni.

A HDD Guardian Portable az igen széleskörűen használható merevlemez tesztelő, analizáló program telepítést nem igénylő változata, ami opcionálisan gyors tesztek végrehajtására is alkalmas. Honosított formában használhatod.

HDD Guardian Portable

HDD Guardian Portable Összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló program
 • nem kell telepíteni
 • S.M.A.R.T attribútumok kiértékeléséhez
 • tesztek elvégzéséhez
 • Bad szektorok kereséshez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://hddguardian.codeplex.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HDD Guardian Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDD Guardian 0.7.02016-08-01 HDD Guardian 0.7.0 (0)
  A HDD Guardian segítségével rengeteg hasznos információt kaphatsz merevlemezedről, többek között megtudhatod az aktuális […]
 • HDDExpert 1.20.0.552023-04-03 HDDExpert 1.20.0.55 (0)
  A HDDExpert nevű alkalmazás segítségével a számítógépünk merevlemezéről kaphatunk általános információt. Neki köszönhetően […]
 • HDDExpert Portable 1.20.0.552023-04-03 HDDExpert Portable 1.20.0.55 (0)
  A HDDExpert Portable segítségével a merevlemez legfontosabb jellemzőiről tudhatunk meg minden fontosabb információt, használatával […]
 • HDDScan 4.02018-01-18 HDDScan 4.0 (0)
  A HDDScan nevű szoftver átvizsgálja a számítógépedhez csatlakoztatott merevlemezt, majd arról több hasznos információt tud […]
 • HDGraph 1.5.1.02015-12-17 HDGraph 1.5.1.0 (0)
  A HDGraph grafikus formában tájékozódhatsz arról hogy a merevlemezeden melyik program vagy fájl foglalja a legtöbb helyet. Így annak […]

Szólj hozzá