Xinorbis 8.1.13

Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a számítógépeden. Ezzel a Free alkalmazással világossá válhat a számodra minek a törlésével tudsz helyet felszabadítani a gépeden. Karbantartáshoz kötelező. Biztosít még duplikált fájl analizálót is.

Ha nincs elég hely a számítógépeden, egyre kevesebb a szabad rendelkezésre álló kapacitás, akkor itt az ideje, hogy megtudd, mit érdemes azért törölni azért hogy helyet tudj felszabadítani. Maga a Windows beépített fájlkezelő szolgáltatása ezen a területen nem tud sokat segíteni, de itt egy ingyenes és Magyarul is tudó segítség a Xinorbis nevű szoftver személyében. Igen mélyreható, áttekinthető, részletes statisztikákat szolgáltat.

Ha nem szeretnéd telepíteni, az Xinorbis hordozható változatban is elérhető.

Ha a telepíthető változat mellett tetted le a voksodat, ez azért lehet hasznos, mivel legalább hetente tudod ellenőrizni az adatbővüléseket, néhány kattintással elvégezhető az installálás, ahol az első indulásakor van arra lehetőség, hogy kiválaszd milyen nyelven akarod használni. Természetesen az Xinorbis Magyar nyelven is tud.

Az esetében kézzel adhatod meg hogy mely meghajtót vegye vizsgálat alá, listázza ki az azokon található fájlokat, kiterjesztés alapján. Ez mérettől, számítógép erőforrástól függően több percet is igénybe vehet. Az általa felfedezett tartalmakat programok, rendszerfájlok, film, grafika és egyéb besorolás szerint kategorizálja, grafikonon megjelenítve hamar kiderül, hogy mi foglalja a legtöbb helyet, ha arra nincs szükség, könnyen törölhetőek.

Az Xinorbis egyéb funkciói révén, megtekinthetőek azok az évek során összegyűlt azonos fájlok amikből több is található, a duplikátumok törlésével szintén csökkenthető a tárolóeszköz fölösleges tárgyarapodása. A vele elkészített jelentések több módon is elmenthetőek akár CSV, HTML, TEXT, XML formában.

A kínálatunkat tekintve szintén igen hasznos szolgálatot tud tenni a Glary Disk Explorer vagy a HDGraph ami szintén grafikus módon tud általános képet biztosítani a háttérben található fájlok méretének arányos eloszlásáról. Amit még mindenképp érdemes szóba hozni az a Disk Sorter Pro megoldása, ami több változó figyelembevételével tud analizálni.

Az Xinorbis egy fejlett merevlemez analizátor szoftver, amivel azonnal megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet, segít a hely felszabadításban. Meg tudja jeleníteni a duplikált fájlokat is méret alapján.

Xinorbis

Xinorbis összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló program
 • megtudhatod vele mi mennyi helyet foglal
 • hordozható változatban is
 • a jelentések elmenthetőek
 • fájlkiterjesztés alapján történő kategorizálás
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xinorbis.com/index.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Xinorbis
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xinorbis Portable 8.1.132019-06-09 Xinorbis Portable 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis Portable segít abban hogy helyet tudj felszabadítani a merevlemezeden azáltal, hogy kilistázza, hogy mi mennyi helyet […]
 • DiskBoss 11.8.162020-11-12 DiskBoss 11.8.16 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]
 • DoubleKiller 1.6.2.822017-10-16 DoubleKiller 1.6.2.82 (0)
  A DoubleKiller egy duplikátum kereső program ami rengeteg különleges funkciót biztosít. A robusztus felépítéssel rendelkező Free […]
 • LookDisk Portable 6.62017-02-26 LookDisk Portable 6.6 (0)
  A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. […]