Xinorbis Portable 8.1.13

Az Xinorbis Portable segít abban hogy helyet tudj felszabadítani a merevlemezeden azáltal, hogy kilistázza, hogy mi mennyi helyet igényel. Az alábbi Free alkalmazás a népszerű karbantartó program hordozható változata. Extraként a duplikált fájlokat is kilistázza.

Az évek folyamán rengeteg olyan fájl gyűlhet össze a merevlemezen amik között olyan elem is felfedezhető, amiknek idővel már semmilyen szerepük nincs, vagy akár többször is előfordul. Sokszor ezeket manuális módon igen nehéz megtalálni, jobb ha egy célspecifikus szoftverre hagyatkozunk. Az Xinorbis Portable inkább elsősorban abban támogat, hogy áttekinthető módon tudj arról információt szerezni, hogy az egyes fájlkiterjesztések, adott tartalmak aktuálisan mennyi helyet foglalnak.

Ezt a kiadást nem kell installálni, csak a beszerzett tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, majd a benne található fájlt futtatni. Felmásolható egy USB kulcsra is így több gépen is elvégzi a dolgát. Szerencsére az Xinorbis Portable használata nem egy bonyolult dolog, erről a Magyar támogatottsággal biztosított felület gondoskodik. Az Xinorbis Portable installálható verzióban is elérhető.

Az indítása után a felhasználónak kell eldöntenie, hogy melyik meghajtót szeretné átvizsgálni, analizálni, a néhány perces adatbeolvasás után egy igen informatív jelentést szolgáltat akár grafikus módon. Itt az Xinorbis Portable fájltípustól függően kategorizál, ahol opcionálisan egy parancs kiadásával az is kilistázható, hogy miből található több elem.

A feladatok opció alatt további különleges szolgáltatás kapott helyet, ilyen a duplikátumok kezelése, mappa tulajdonságok, életkorának megjelenítése. A jelentések több formátumban is elmenthetőek. Sajnos némi hátránynak tekinthető, hogy a többszörözött elemek eltávolítását csak manuális úton lehet végrehajtani.

Ha duplikátum kereső specialistát keresel, akkor a Soft4Boost Dup File Finder nevű programot érdemes használni, az automatizáltabb karbantartáshoz pedig a legegyszerűbb megoldás a telepítést szintén nem igénylő CCleaner Portable. Maga a WinDirStat nevű program a fölösleges fájlok azonnali törlését is támogatja.

A Xinorbis Portable egy telepítést nem igénylő HDD analizáló program, amivel néhány percen belül megtudhatod, hogy mi veszi el az értékes helyet a merevlemezeden.

Xinorbis Portable

Xinorbis Portable összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló, karbantartó program
 • nem kell telepíteni
 • modern, testre szabható megjelenés
 • menthető jelentések
 • duplikátum kereső
 • több eljárás szerinti fájlkategorizálás, rendszerezés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xinorbis.com/index.htm

letoltes32bit

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Xinorbis Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xinorbis 8.1.132019-06-09 Xinorbis 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]
 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]
 • DoubleKiller 1.6.2.822017-10-16 DoubleKiller 1.6.2.82 (0)
  A DoubleKiller egy duplikátum kereső program ami rengeteg különleges funkciót biztosít. A robusztus felépítéssel rendelkező Free […]
 • LookDisk Portable 6.62017-02-26 LookDisk Portable 6.6 (0)
  A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. […]