LookDisk Portable 6.6

A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. Támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz, definiálható, hogy melyik meghajtódon kezdeményezd a kereséseket. Az alábbi Free alkalmazással, helyet szabadíthatsz fel.

Itt a népszerű duplikátum kereső alkalmazás, karbantartó program telepítést nem igénylő változata, ( LookDisk Portable ) amivel néhány egyszerű lépésben kutathatod fel azokat a fájlokat amikből több is található a merevlemezeden.

A LookDisk Portable letöltése után csak annyit kell tenned, hogy a gépedre lementett tömörített mappát kicsomagolod, a benne található EXE fájlra kattintva a program azonnal futtatható. Ha napi rendszerességgel használnád a LookDisk Portable installálható változatban is beszerezhető.

A szoftver rengeteg speciális beállítást tartalmaz annak az érdekében, hogy minden kipróbálója a saját elképzelése szerint teljes mértékben testre szabott formában tudja használni. A LookDisk Portable használata előtt előre kiválasztható, hogy mely területen kezdeményezd a kereséseket, megadhatod, hogy mely meghajtón, vagy partíción végezze el azt. Természetesen mint bármely más duplikátum kereső program, ő is támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz, így a találati eredmények csak azokat az elemeket fogják tartalmazni, amik célzott formában lettek felkutatva.

A keresési eredmények áttekintésénél, a LookDisk Portable támogatja, hogy közvetlenül egyetlen parancs kiadásával törölhesd azokat a fájlokat, amik duplikált formájában vannak jelen a számítógéped merevlemezén. A konfigurációs panelon meghatározható, hogy milyen fájlkiterjesztéseket vegyen figyelembe, néhányat kiemelve, támogatja a ZIP, RAR, TXT, EXE, JPEG fájltípusokat.

Mivel ingyenes, illetve rengeteg hasznos konfigurációt tartalmaz, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik helyet szeretnének felszabadítani a számítógép merevlemezén.

A LookDisk Portable helyett választhatod az EF Duplicate MP3 Finder Portable megoldását, ez inkább zenei fájloknál lehet hasznos. Telepítést nem igénylő megfelelőjeként választhatod az AllDup Portable nevű szoftvert, a vele végrehajtott munkafolyamatokról egy jelentést is lehet készíteni, az elmenthető későbbre.

A LookDisk Portable egy telepítés nélkül, akár több gépen is futtatható duplikátum kereső szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani. Szűrők kizárások támogatása. Szabadon definiálható, hogy mely területen végezze el a kereséseket. Ingyenesen próbálható ki bárki számára.

LookDisk Portable

LookDisk Portable összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • nem kell telepíteni, hordozható változat
 • duplikátum kereső funkció
 • szűrők kizárások támogatása
 • rengeteg fájlkiterjesztés esetén használható
 • hely felszabadításhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fxsearch.com/ldw_eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LookDisk Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LookDisk 6.62017-02-26 LookDisk 6.6 (0)
  A LookDisk egy speciális karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben fel lehet kutatni a fájlduplikátumokat. A szoftver […]
 • Xinorbis Portable 8.1.132019-06-09 Xinorbis Portable 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis Portable segít abban hogy helyet tudj felszabadítani a merevlemezeden azáltal, hogy kilistázza, hogy mi mennyi helyet […]
 • X-DiskCleaner 1.8.17952016-09-09 X-DiskCleaner 1.8.1795 (0)
  Az X-DiskCleaner egy kis erőforrással rendelkező karbantartó program, amivel néhány kattintással helyet tudsz felszabadítani a […]
 • DoubleKiller 1.6.2.822017-10-16 DoubleKiller 1.6.2.82 (0)
  A DoubleKiller egy duplikátum kereső program ami rengeteg különleges funkciót biztosít. A robusztus felépítéssel rendelkező Free […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]