Portable karbantartók

LookDisk Portable 6.6

A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. Támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz, definiálható, hogy melyik meghajtódon kezdeményezd a kereséseket. Az alábbi Free alkalmazással, helyet szabadíthatsz fel.

Itt a népszerű duplikátum kereső alkalmazás, karbantartó program telepítést nem igénylő változata, ( LookDisk Portable ) amivel néhány egyszerű lépésben kutathatod fel azokat a fájlokat amikből több is található a merevlemezeden.

A LookDisk Portable letöltése után csak annyit kell tenned, hogy a gépedre lementett tömörített mappát kicsomagolod, a benne található EXE fájlra kattintva a program azonnal futtatható. Ha napi rendszerességgel használnád a LookDisk Portable installálható változatban is beszerezhető.

A szoftver rengeteg speciális beállítást tartalmaz annak az érdekében, hogy minden kipróbálója a saját elképzelése szerint teljes mértékben testre szabott formában tudja használni. A LookDisk Portable használata előtt előre kiválasztható, hogy mely területen kezdeményezd a kereséseket, megadhatod, hogy mely meghajtón, vagy partíción végezze el azt. Természetesen mint bármely más duplikátum kereső program, ő is támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz, így a találati eredmények csak azokat az elemeket fogják tartalmazni, amik célzott formában lettek felkutatva.

A keresési eredmények áttekintésénél, a LookDisk Portable támogatja, hogy közvetlenül egyetlen parancs kiadásával törölhesd azokat a fájlokat, amik duplikált formájában vannak jelen a számítógéped merevlemezén. A konfigurációs panelon meghatározható, hogy milyen fájlkiterjesztéseket vegyen figyelembe, néhányat kiemelve, támogatja a ZIP, RAR, TXT, EXE, JPEG fájltípusokat.

Mivel ingyenes, illetve rengeteg hasznos konfigurációt tartalmaz, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik helyet szeretnének felszabadítani a számítógép merevlemezén.

A LookDisk Portable helyett választhatod az EF Duplicate MP3 Finder Portable megoldását, ez inkább zenei fájloknál lehet hasznos. Telepítést nem igénylő megfelelőjeként választhatod az AllDup Portable nevű szoftvert, a vele végrehajtott munkafolyamatokról egy jelentést is lehet készíteni, az elmenthető későbbre.

A LookDisk Portable egy telepítés nélkül, akár több gépen is futtatható duplikátum kereső szoftver, amivel akár helyet is fel tudsz szabadítani. Szűrők kizárások támogatása. Szabadon definiálható, hogy mely területen végezze el a kereséseket. Ingyenesen próbálható ki bárki számára.

LookDisk Portable

LookDisk Portable összefoglaló:

 • Karbantartó program
 • nem kell telepíteni, hordozható változat
 • duplikátum kereső funkció
 • szűrők kizárások támogatása
 • rengeteg fájlkiterjesztés esetén használható
 • hely felszabadításhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fxsearch.com/ldw_eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LookDisk Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LookDisk 6.62017-02-26 LookDisk 6.6 (0)
  A LookDisk egy speciális karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben fel lehet kutatni a fájlduplikátumokat. A szoftver […]
 • DiskBoss 14.6.122024-05-30 DiskBoss 14.6.12 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]
 • Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.42024-04-27 Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.4 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Wise Duplicate Finder 2.1.1.612024-01-20 Wise Duplicate Finder 2.1.1.61 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Xinorbis 8.1.132019-06-09 Xinorbis 8.1.13 (0)
  Az Xinorbis egy különleges HDD/merevlemez analizáló eszköz, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]

Szólj hozzá