Soft4Boost Dup File Finder 6.3.5.493

A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is tudod. Vele jelentős helyet szabadíthatsz fel. Free alkalmazás.

Az évek folyamán tapasztalható, hogy egyre csökken a merevlemezen a szabad, rendelkezésre álló hely. Mivel egyre több olyan fájl is keletkezhet, amiből több is megtalálható, azok elérési útvonala sem ismert már, a múlt homályába veszett ezáltal könnyen generálódnak a duplikátumok. Azokat könnyedén és biztonságosan fel tudod kutatni a Soft4Boost Dup File Finder nevű alkalmazással.

Maga a szoftver gyorsan telepíthető, ami után el is indíthatod az első keresést. Magát a munkafolyamatot egy beépített varázslófunkció segíti így könnyebben és hatékonyabban dolgozik. Biztosít egy igen mélyen konfigurálható szűrőt, itt kizárhatóak a keresésekből olyan összetevők amik fontosak a számodra, de arra is van mód, hogy manuálisan add meg a számára hogy mit keressen. Ezek lehetnek képek, videók, audió tartalmak, tömörített fájlok, alkalmazások, dokumentumok. A szűrés tovább szűkíthető azáltal, hogy csak adott helyek felkutatását engedélyezed, itt vagy csak meghatározott mappákat, vagy meghajtókat is betallózhatsz, de ha szükségét érzed az egész gép belefoglalható.

A Soft4Boost Dup File Finder a közvetlen keresési parancs kiadása előtt még azt is megkérdezi, hogy az így fellelt állományokkal mit kezdjen, vagy a kukába helyezze azokat, vagy egy igen biztonságos törlési technikát bevetve, visszaállíthatatlanul törölje azokat. Természetesen azt nem kell említeni, hogy itt körültekintően érdemes eljárni, mivel az utóbbi módszer esetén a tévesen eltávolított fájlokat semmilyen módszerrel nem lehet később visszaszerezni. Mindenképp javasolt a kukát választani.

Maga az analízis viszonylag gyorsan, kis erőforrás igény mellett zajlik, de ezt sok tényező is befolyásolja, a meghajtón található állományok mennyisége, illetve a számítógép teljesítménye. A Soft4Boost Dup File Finder nem az egyetlen szoftver amivel a többszörözött tartalmak felkutathatóak, erre a CCleaner Professional is képes, ő ettől többet is tud, hisz karbantartóként is üzemel. Profi megoldást az Auslogics Duplicate File Finder szolgáltat még, illetve a Duplicate Cleaner mindkét program ingyenesen használható, tölthető le.

Összességében tekintve a Soft4Boost Dup File Finder megoldást biztosít arra hogy a többször is előforduló fájlokat törölni tudd a számítógép merevlemezéről, így akár jelentős helyet tudsz felszabadítani az adott tárolóegységen.

Soft4Boost Dup File Finder Összefoglaló:Soft4Boost Dup File Finder pillanatkép

 • Duplikátum kereső szoftver
 • egyszerű használat
 • beépített varázslófelületes segédlet
 • kizárások támogatása
 • egyénileg választható keresési területek
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/dup-file-finder

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soft4Boost Dup File Finder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Duplicate File Finder 5.2.1.02016-03-01 Auslogics Duplicate File Finder 5.2.1.0 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező […]
 • EF Duplicate MP3 Finder 6.802016-09-24 EF Duplicate MP3 Finder 6.80 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is […]
 • DiskBoss 7.9.182017-04-26 DiskBoss 7.9.18 (0)
  A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan […]
 • Exact Duplicate Finder 0.9.7.232016-10-05 Exact Duplicate Finder 0.9.7.23 (0)
  Az Exact Duplicate Finder egy könnyed lehetőségeket biztosító duplikátum kereső karbantartó Free alkalmazás, amivel […]
 • Soft4Boost PC Win Booster Free 9.3.9.6532016-06-20 Soft4Boost PC Win Booster Free 9.3.9.653 (0)
  A Soft4Boost PC Win Booster Free egy ingyenes, multifunkciós karbantartó szoftver, amivel törölhetsz minden olyan fájlt, ami a […]