CCleaner Portable 5.29

A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden fontosabb takarítási műveletet, a népszerű program hordozható változata.

A lassult, teleszemetelt Windowst tudod gyorsabbá és stabilabbá tenni a segítségével. Egyetlen felületen az összes eszközt megkapod ami a feladat végrehajtásához szükséges. Fejlett tisztítója már Windows 8 operációs rendszeren is a lehető leghamarabb kutatja fel a már használaton kívül eső fájldarabkákat, törli böngészési előzményeinket, üríti a lomtára, vágólapot, a Windows intéző előzményeit, igény esetén mentett jelszavainkat. A CCleaner portable hagyományos installer változatban is letölthető.

 Rendszerleíró tisztítója egy ideális eszköz arra hogy az olyan registry bejegyzéseket is elő tudjuk keresni amik egy régebben telepített de már el is távolított szoftver után maradt vissza ami akár lassulásokat is kiválthat, maga a tisztítás előtt biztonsági mentést is készíthetünk azokról. Az alkalmazásról már több alkalommal is írtunk ami itt illetve itt olvasható el. Az eszközök opciója alatt egy fejlett programeltávolító kapott hegyet amivel a már ne használt szoftvereink eltávolítását kezdeményezhetjük. Megtekinthetjük azokat a telepített szoftvereket, beépülő böngésző kiegészítőket amik egyszerre töltődnek be, ezek konfigurálhatóak így némi boot gyorsítást is el tudunk érni, természetesen az sem másodlagos hogy biztonságosabbá tudjuk tenni a gép használatát azáltal hogy a kockázatos elemeket egyszerűen letiltjuk. Fájlkeresőjével a többszörösen előforduló elemek kutathatóak fel, profi duplikátum kereső. Fejlett meghajtó tisztítójával a szabad, rendelkezésre álló tárhelyet tudjuk véglegesen törölni. 1, 3, 7 és 35 menetes felülírást támogat.

A CCleaner Portable a népszerű karbantartó alkalmazás telepítést nem igénylő változata, funkcionálisan azonos képességeket nyújt. A regisztrációs adatbázis takarításához, a böngésző előzmények eltávolításához, továbbá az automatikusan induló folyamatok menedzselésére használható fel.

CCleaner Portable Összefoglaló:

 • meghajtó tisztító

 • nem kell telepíteniCCleaner Portable pillanatkép

 • startup manager

 • Registry tisztító

 • program eltávolító funkció

 • duplikátum kereső

 • szabad hely törlő funkciók

 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.piriform.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 5.292017-04-22 CCleaner Professional 5.29 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve […]
 • CCleaner Business Edition 5.292017-04-25 CCleaner Business Edition 5.29 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped […]
 • CCleaner 5.29.60332017-04-29 CCleaner 5.29.6033 (1)
  A CCleaner a számítógépünk professzionális karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, Registry […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • JoyoBox Cleaner Portable 5.1.3.02016-07-17 JoyoBox Cleaner Portable 5.1.3.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner Portable egy telepítés nélkül futtatható Windows tisztító, privát takarító program, ami rengeteg extra […]