Karbantartó szoftverek

Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.4

A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat amik többször is előfordulnak a merevlemezen. Helyet tudsz felszabadítani ezzel a Free alkalmazással. Karbantartáshoz rá is szükséged lesz. Magyar nyelven használható.

Mivel az évek folyamán rengeteg olyan fájl töltődhet le amikből több is található, sokszor ezek komoly méretgyarapodást tudnak kiváltani, aminek a végeredménye a folyamatosan csökkenő szabad hely a merevlemezen. Ezeknek a fájlmásolatoknak a felkutatására nyújt könnyű megoldást a Glary Duplicate Cleaner.

Duplikált tartalmak hatékony felkutatása:

A Glary Duplicate Cleaner telepítését követően azonnal felkínálja annak a lehetőségét hogy felkutassa ezeket a bizonyos többször is előforduló fájlokat, természetesen ezt nem önhatalmúlag teszi, hisz opcionálisan a beállításoknál megadható hogy mit vegyen figyelembe.

Arra azért felhívjuk mindenkinek a figyelmét hogy az installálást követően további alkalmazások letöltését is felajánlja, ez természetesen tiltható.

Tud keresni képeket ( JPG, PNG, BMP ), audió fájlokat ( MP3, WAV…), tömörített állományokat, videókat, szinte bármit amikből több is lehet. A konfigurációs panelon egyszerűen csak be kell azokat az elemeket pipálni amik keresését rá szeretnénk bízni. Ha egy adott tartalom szándékosan kerül mentésre többszörösen, azokat kizáró listához lehet azt adni, ez méret alapján is korlátozható. A Glary Duplicate Cleaner több paramétert is figyelembe tud venni, név, méret, vagy dátum. A Glary Duplicate Cleaner használatához sem komolyabb szakértelemre, sem pedig konfigurációra nincs szükség. Ha gyorsan, biztonságosan, egyszerűen szeretnél helyet felszabadítani a merevlemezeden mindenképp érdemes kipróbálni. A Glary Duplicate Cleaner fájlduplikátumok kereséséhez egy nagyszerű szoftver. A Glary Duplicate Cleaner megfontolandó lemezterület felszabadításához.

Alternatív megfelelőjeként használható az Auslogics Duplicate File Finder, vagy a Duplicate Cleaner, mindkét megoldás az egyszerűséget tarja szem előtt.

Ha jobb teljesítményt akarsz kihozni a számítógépedből, más területeken is takarítani szeretnél, használhatod a Glary Utilities-t ami a böngészőket és a regisztrációs adatbázist is rendbe tudja tenni.

A Glary Duplicate Cleaner azáltal segít helyet felszabadítani a merevlemezen, hogy fel tudja kutatni a többször is előforduló fájlokat a merevlemezen. Szűrőket, fájlkiterjesztés szerinti kereséseket is biztosít. Magyar nyelven is tud.

Glary Duplicate Cleaner

Glary Duplicate Cleaner összefoglaló:

 • Duplikátum kereső
 • egyénileg testre szabható keresési területek
 • kizárások támogatása
 • képek, videók, text dokumentumok, tömörített tartalmak…
 • minimális konfigurálást igényel
 • Áttekinthető felhasználói felület
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • További fejlesztői termékek: https://www.glarysoft.com/
Glary Duplicate Cleaner letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Glary Duplicate Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Duplicate Finder 2.1.3.642024-07-10 Wise Duplicate Finder 2.1.3.64 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Duplicate Cleaner Pro 5.22.0.02024-04-24 Duplicate Cleaner Pro 5.22.0.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből […]
 • Duplicate Cleaner Free 5.20.02024-04-16 Duplicate Cleaner Free 5.20.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. […]
 • Duplicates Cleaner 3.70.48.02023-07-10 Duplicates Cleaner 3.70.48.0 (0)
  A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A […]
 • Easy Duplicate Cleaner 1.02017-01-08 Easy Duplicate Cleaner 1.0 (0)
  Az Easy Duplicate Cleaner segítségével akár jelentős helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutatod a gépeden […]

Szólj hozzá