Duplicate Cleaner Free 4.1.0

A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. Az alábbi Free alkalmazás segít, hogy fel tud kutatni azokat a fájlokat amik többször is előfordulnak a merevlemezen.

A duplikátumok jelenléte több szempontból sem tekinthető előnyösnek. Az egyetlen probléma, hogy kézzel ezeket igen nehéz megtalálni, sok időt vesz igénybe, a leghatékonyabb, ha olyan alkalmazásra bízzuk az egészet, ami pont erre lett kifejlesztve. Ilyen a Duplicate Cleaner Free is.

Ez a változat az ingyenes kiadás, de ha több opcióra lenne szükséged, a Duplicate Cleaner Free prémium változatban is elérhető.

A többszörözötten is előforduló elemeket könnyedén, pár lépésben el tudjuk távolítani a felületén. Használatával attól függően, hogy mikor volt előzőleg takarítva, jelentős helyet tudunk felszabadítani. Lehetőség van teljes körű kereséseket indítani, tartalom alapján, amik lehetnek fotók vagy audió állományok, ezen belül további szűrők segítségével tudjuk finomítani a kereséseket. Kiválaszthatunk egy adott meghajtót, kedvenc helyeket, a lokációs beállításoknál fogd és vidd módszerrel mozgathatjuk a célterületek hivatkozásait. Funkcionalitásából adódóan kiválóan alkalmas a merevlemez tisztítására.

A Duplicate Cleaner Free alternatív helyettesítőjeként használható a Glary Duplicate Cleaner, ami az adott területen kifejezetten az egyszerű használatot tartja szem előtt. Akik telepítés nélkül szeretnének ehhez szoftvert használni, azoknak a Exact Duplicate Finder a megfelelő választás.

Telepítése során arra oda kell figyelni, hogy toolbarokat kísérel meg hozzáadni böngészőnkhöz, illetve további szoftverek letöltését kezdeményezheti, ez természetesen tiltható. Ingyenes változat.

A Duplicate Cleaner Free segít, hogy gyorsan és biztonságosan ki tudd listázni azokat a fájlokat amikből több is található. Kézzel választható ki hogy mit szeretnénk törölni. Némi hátránynak tekinthető, hogy nem tud Magyar nyelven.

Duplicate Cleaner Free Összefoglaló:Duplicate Cleaner pillanatkép

 • duplikátum kereső alkalmazás

 • szűrők támogatása

 • fogd és vidd módszerrel mozgathatóak a keresési területek hivatkozásai

 • a keresések állomány típus alapján is történhet

 • telepítésekor a kéretlen kiterjesztésekre érdemes odafigyelni

 • elérhető prémium változatban is
 • Angol nyelv

 • Teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: http://www.digitalvolcano.co.uk/duplicatecleaner.html

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Duplicate Cleaner Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Duplicate File Finder 9.1.0.12021-07-07 Auslogics Duplicate File Finder 9.1.0.1 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicate Cleaner Pro 4.1.02017-11-20 Duplicate Cleaner Pro 4.1.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből […]
 • Wise Disk Cleaner 10.6.1.7962021-07-30 Wise Disk Cleaner 10.6.1.796 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2432021-07-27 Glary Disk Cleaner 5.0.1.243 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]