Duplicate Cleaner Pro 4.1.0

A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből több is előfordul. Felhasználható képek, audiók esetén is. Különlegessége a kizárások, továbbá szűrők használatának a támogatása.

Az évek folyamán önakaratunk ellenére tölthetünk le olyan fájlokat ( kép, audió ) amik már korábban mentésre kerültek, ez a nem megfelelő tartalom rendszerezésnek köszönhetően elkerülheti a figyelmünket. Ennek egyik legnagyobb hátulütője, hogy azok idővel csak az értékes helyet foglalják folyamatosan csökkenni fog az értékes rendelkezésre álló hely a merevlemezen. A duplikátum tartalmak hatékony felkutatására és eltávolítására kifejezetten alkalmas szoftver a Duplicate Cleaner Pro, ami a hasonló jellegű alkalmazásokkal összehasonlítva ehhez sokkal rugalmasabb megoldásokat biztosít. A Duplicate Cleaner Pro ingyenes változatban is elérhető.

A program telepítése rendkívül gyorsan végrehajtható, ahol csak a jól megszokott, szokásos lépéseket kell csak követni. Némi hátrány, hogy a Duplicate Cleaner Pro nem használható Magyar nyelven, speciális opcióiból adódóan csak középhaladó ismeretekkel rendelkezőknek javasoljuk.

Természetesen akik már használtak hasonló jellegű applikációt, azoknak a használata egyáltalán nem fog problémákat jelenteni.

A Duplicate Cleaner Pro kezelőfelületén választható ki hogy milyen tartalmakat szeretnénk felkutatni, könnyen szűkíthető a keresés egy adott területre, megelőzhető, hogy olyan fájlt töröljünk amit szándékosan tárolunk többszörözött formában. A kereséseknél több egyéni változó is megadható, méret, név, módosítás, létrehozás dátuma szerinti kilistázás. Természetesen ez fájlkiterjesztés alapján is megtörténhet.

Mivel a duplikátum fájlok felkutatása felhasználótól függően eltérő igényeket mutathat, egyedi beállításokat vehetnek igénybe, előnynek tekinthető a Duplicate Cleaner Pro esetében, hogy az előre összeállított profilokat el lehet menteni, így a lehető legkevesebb erőfeszítéssel fogható újra munkára.

Ingyenes megfelelőjeként felhasználható a Glary Duplicate Cleaner ami közel azonos funkciókkal bír. Szintén az egyszerűségre koncentrál, továbbá szűrni is tud az Exact Duplicate Finder ráadásul őt még telepíteni sem szükséges.

A Duplicate Cleaner Pro egy profi, többszörözött fájlok felkutatására szakosodott szoftver, amellyel esetenként jelentős helyet lehet felszabadítani. Speciális szűrőkkel egyéni keresések kezdeményezhetőek.

Duplicate Cleaner Pro

Duplicate Cleaner Pro összefoglaló:

 • Többszörözött tartalmak felkutatásához
 • szűrők támogatása
 • elérhető ingyenes kiadásban is
 • helyfelszabadításhoz
 • Képek, audió tartalmak fejlett detektálása
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.digitalvolcano.co.uk/duplicatecleaner.html

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Duplicate Cleaner Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
25,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicates Cleaner 3.70.22.02021-03-26 Duplicates Cleaner 3.70.22.0 (0)
  A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A […]
 • Duplicate Cleaner Free 4.1.02017-11-20 Duplicate Cleaner Free 4.1.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. […]
 • Easy Duplicate Cleaner 1.02017-01-08 Easy Duplicate Cleaner 1.0 (0)
  Az Easy Duplicate Cleaner segítségével akár jelentős helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutatod a gépeden […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]