Duplicates Cleaner 3.70.30.0

0A Duplicates Cleaner egy remek szoftver amivel számos előre kiválasztható beállítással lehet a fölösleges fájlokat felkutatnunk. A Free alkalmazással a duplikált tartalmakat lehet megkeresni és eltávolítani. Fájl formátum alapján lehet kiválasztani, hogy milyen tartalmat vegyen figyelembe a feladat során. A programmal akár jelentős méretű hely szabadítható fel a tárolóegységen.

Egy hatékony eszközökkel rendelkező duplikátum kereső alkalmazás a Duplicates Cleaner, ami tartalom szerint képes kereséseket elvégezni majd a több példányban megtalálható fájlokat törölni lehet a vele. A Duplicates Cleaner megoldása Windows App formájában lehet kipróbálni.

A Duplicates Cleaner letölthető kiadását Windows App formájában lehet beszerezni, illetve használni.

Az alkalmazás használata a modern, jól kifejlesztett felhasználói felületen a duplikátum fájlok felkutatásához szükséges eszközök, funkciókkal kiválasztásával indítható el.

A szoftver kevesebb időt igényel az eredmények elérésez mivel a felületén fájlkiterjesztés szerint lehet kiválasztani azokat a tartalmakat amikből idővel duplikátumok jöhettek létre.

Duplicates Cleaner – duplikált tartalmak felkutatásához

A keresést normál fájlokhoz, képekhez, videókhoz dokumentum tartalmakhoz lehet kezdeményezni, a feladat után egy listán tudjuk kiválasztani azokat a fájlokat amiknek a törlésével helyet lehet felszabadítani a merevlemezen.

Az alkalmazás a Duplicates Cleaner számára nem okoz problémát, hogy mely területre szeretnénk szűkíteni a keresést, egy meghatározott meghajtóhoz, illetve akár egy mappához is használható.

Könnyedén indítható el, illetve használható a program, egy beépített varázslófelületes navigációs módszerrel lehet létrehozni azokat a beállításokat amik szükségesek a szoftver többször is megtalálható fájlok kereséséhez és az eltávolításhoz.

A Duplicates Cleaner hely felszabadítást biztosít a rendeltetésszerű használata esetén. Helyette az AllDup, illetve a Duplicate File Detective használható.

A Duplicates Cleaner egy azonos tartalommal rendelkező fájlok kereséséhez használható karbantartó amivel hely szabadítani fel a már később hasztalannak számító fájlok törlésével, ami lehet kép, videó, dokumentum fájl, illetve egyéb olyan tartalom amit nem találunk meg a szoftver támogatottsági listáján.

Duplicates Cleaner

Duplicates Cleaner Összefoglaló:

 • karbantartó alkalmazás
 • duplikátum fájlok kereséséhez
 • szűrő funkció
 • meghajtóhoz, illetve mappához
 • Windows App
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Duplicates Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
USD 5,49
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.372021-04-12 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.37 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]
 • Duplicate Cleaner Pro 4.1.02017-11-20 Duplicate Cleaner Pro 4.1.0 (0)
  A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat amikből […]
 • Easy Duplicate Cleaner 1.02017-01-08 Easy Duplicate Cleaner 1.0 (0)
  Az Easy Duplicate Cleaner segítségével akár jelentős helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutatod a gépeden […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Folder Cleaner 1.02021-01-18 Folder Cleaner 1.0 (0)
  A Folder Cleaner egy karbantartó program amivel hely felszabadítás, illetve teljesítmény optimalizálást lehet elérni. A Free […]