Windows 10 App - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Windows 10 App

 • A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép merevlemezén történő fájlműveletekhez, amit egy paneles felhasználói felületen lehet elvégezni, FTP Kliens, amivel hálózati kapcsolatokat is létre lehet hozni, archívumok kicsomagolásához, létrehozásához, ahol RAR, ZIP, ZZ, ISO, GZIP, ARJ, CAB, XZ fájlokhoz, míg multimédiás tartalmaknál, JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, AVI, MP4 Kodekeket kezel. Free alkalmazás.

  Metro Commander 1.3.42.0

  A Metro Commander egy Windows Apps formájában beszerezhető teljesen ingyenes fájlkezelő szoftver szinte bármilyen feladatra. A gép merevlemezén történő fájlműveletekhez, amit egy paneles felhasználói felületen lehet elvégezni, FTP Kliens, amivel hálózati kapcsolatokat is létre lehet hozni, archívumok kicsomagolásához, létrehozásához, ahol RAR, ZIP, ZZ, ISO, GZIP, ARJ, CAB, XZ fájlokhoz, míg multimédiás tartalmaknál, JPEG, PNG, MP3, WMA, AAC, AVI, MP4 Kodekeket kezel. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A File Downloader egy mindenképp ígéretes Letöltésvezérlő program szinte bármilyen tartalomhoz. A Windows App böngésző funkciója ugyan azokat a lehetőségeket tartalmazza mintha csak egy alternatív szoftvert használnál mialatt a futtatása során azonnal lehetőséged van arra hogy a kívánt tartalmaidat le tudd menteni. Támogatja a YouTube videókat, FTP útvonalon történő fájlokat, képeket, programokat. Free alkalmazás.

  File Downloader 3.3.2.0

  A File Downloader egy mindenképp ígéretes Letöltésvezérlő program szinte bármilyen tartalomhoz. A Windows App böngésző funkciója ugyan azokat a lehetőségeket tartalmazza mintha csak egy alternatív szoftvert használnál mialatt a futtatása során azonnal lehetőséged van arra hogy a kívánt tartalmaidat le tudd menteni. Támogatja a YouTube videókat, FTP útvonalon történő fájlokat, képeket, programokat. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...