Screenbits – Screen Recorder 7.10.1

A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve munkafolyamatról videó felvételt lehet készíteni. A Windows 10 App támogatja, hogy a webkamerák által kezelt adattartalmat fel tudjuk venni, feliratokat lehet létrehozni a felvételen, mikrofonok által felvett tartalmak integrálása a munkafolyamathoz ( Hangfelvevő funkció ). 4K minőségben, MP4 fájlformátumban használhatjuk.

Profi videó képlopó kiegészítő amivel szinte korlátlan módon lehet videókat készíteni bármilyen eseményről. A videó felvevő szoftver a Screenbits – Screen Recorder Windows 10 App kiegészítőként szerezhető be.

A Screenbits – Screen Recorder letölthető kiadásának a telepítéséhez a Store áruházból lehet azt telepíteni. A program egy áttekinthető, kényelmes funkciókkal elérhető megoldás amivel rengeteg olyan módszer áll rendelkezésre amivel szórakozáshoz, illetve projektek létrehozásához lényeges.

A Screenbits – Screen Recorder videó felvevő programmal szinte bármilyen asztali területről lehet videó felvételeket létrehozni, egy megnyitott ablak, teljes képernyő, illetve egy kézzel kiválasztott, manuálisan képpont definícióval. A videó felvétel létrehozása szüneteltethető, illetve onnan lehet folytatni a projekthez szükséges videó készítést ahol kell, a szoftver profi eszközökkel rendelkezik ahol a fontosabb funkciók gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is futtatható amivel egyszerűbben optimalizált módszerrel lehet létrehozni a videó képlopási feladatként definiált fájlt.

Videófelvevő szoftver webkamera felvevő szolgáltatással a Screenbits – Screen Recorder

A beállításoknál meghatározható engedélyezhető, illetve kikapcsolható a feliratozó funkció, a videó, illetve az audió jellemzőknél a projekt minősége, felbontás.

A szoftver a videó felvétel készítésekor szinte korlátlan felvételi módszerrel támogatja, hogy videókat készítsünk, ami az asztali terület, illetve akár egy webkamerával történő esemény is támogat.

A felvételt MP4 formátumba lehet eltárolni amit később akár konvertálhatunk, illetve módosítható, vágható, eltávolíthatóak azokból minden olyan részlet amire ez adott feladathoz fölösleges, amihez rengeteg felhasználóbarát szoftver szerezhető be.

Videó képlopó a Capture Screen Recorder, illetve a ChrisPC Screen Recorder Windows operációs rendszeren futtatható eszközök amikkel szintén profin lehet videó fájlként felvételeket létrehozni.

A Screenbits – Screen Recorder egy videó képlopó alkalmazás ami MP4 formátumban tud szinte bármely területről felvételt létrehozni, ami egy megnyitott ablak, teljes képernyő, illetve Webkamerákkal kezelt tartalmak lehetnek. Feliratokat, illetve audió felvételeket is támogat.

Screen Recorder – videó felvevő program

Screenbits – Screen Recorder Összefoglaló:

 • videó felvevő program
 • Windows App
 • MP4 formátumban tudja eltárolni a tartalmat
 • webkamera felvétel
 • hangfelvevő funkció
 • szórakozás, illetve projektek létrehozására
 • vízjel funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.screenbits.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Screenbits – Screen Recorder
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Joyoshare Screen Recorder 2.0.02019-05-25 Joyoshare Screen Recorder 2.0.0 (0)
  A Joyoshare Screen Recorder egy igen modern képlopó szoftver, videókhoz, illetve audió tartalmakhoz. Az ötletes programmal akár […]
 • Camtasia Studio 2021.0.13.341072021-11-16 Camtasia Studio 2021.0.13.34107 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]
 • HitPaw Screen Recorder 1.2.42021-11-07 HitPaw Screen Recorder 1.2.4 (0)
  A HitPaw Screen Recorder egy videó felvevő program amivel professzionális kiegészítőkkel lehet a számítógépen történő asztali […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • ChrisPC Screen Recorder 2.502021-06-22 ChrisPC Screen Recorder 2.50 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is […]