ChrisPC Screen Recorder 2.35

A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is tudja menteni a végeredményt. A képernyőmentéseket JPG, PNG, BMP formátumban tudja menteni. Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Videó szerkesztő funkciót is tartalmaz, amivel az adott videó akár vágható.

Egy univerzális képernyőmentések készítésére alkalmas program a ChrisPC Screen Recorder, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítését támogatja, hanem vele videó felvételeket is tudsz készíteni adott asztali tevékenységekről.

A ChrisPC Screen Recorder letöltése és a telepítése után azonnal használható, ahol egy egyszerű, adott feladatra orientálódó kezelőfelület fogad, közvetlenül itt kezdeményezhető a képernyőmentés, vagy a videó felvétel készítés.

Az alkalmazás a ChrisPC Screen Recorder néhány alapvető beállítást is biztosít, ahol konfigurálhatod, hogy milyen billentyűkombinációkkal szeretnél egy adott funkciót aktiválni, értelemszerűen az alapértelmezett beállítást is alkalmazni lehet. Közvetlenül ezen a területen megadható, hogy képlopás esetén milyen formátumban mentse el a végeredményt, ez lehet JPG, PNG, BMP. Videó felvételeknél kiválasztható, hogy milyen minőségben készítse el azt, illetve megváltoztatható a mentés helye. Mintavételezési frekvencia, bitráta, továbbá megadható, hogy milyen audió kodeket válasszon.

A ChrisPC Screen Recorder tartalmaz egy egyszerűbb videó szerkesztő funkciót, ami alapvetően videók vágására alkalmazható, vele kivághatóak olyan részletek amik nem odavalóak. Itt csak ki kell jelölni a kezdési, illetve befejezési időpontokat, egy beépített médialejátszóval teszi ezt egyszerűbbé.

A screenshot kezelőfelületét beépített skinekkel lehet megváltoztatni.

Ingyenes használat esetén néhány funkciója nem érhető el. A prémium változat feliratozási lehetőségeket is biztosít.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a IceCream Screen Recorder vagy a QRecorder nevű programot. Őket is érdemes kipróbálni mivel nagyon egyszerű őket használni.

A ChrisPC Screen Recorder egy képlopások, illetve videó felvételek készítésére alkalmas program, ami tartalmaz egy egyszerűbb videó szerkesztő funkciót, amivel az adott média vágható. Néhány funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet érni.

ChrisPC Screen Recorder

ChrisPC Screen Recorder összefoglaló:

 • Videó felvevő, képlopó alkalmazás
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • videó szerkesztő funkció
 • nagyon egyszerűen használható
 • képek esetén JPG, BMP, PNG formátumban tud menteni
 • skinezhető felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.pcscreenrecorder.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ChrisPC Screen Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,99 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.02020-07-15 GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]
 • Joyoshare Screen Recorder 2.0.02019-05-25 Joyoshare Screen Recorder 2.0.0 (0)
  A Joyoshare Screen Recorder egy igen modern képlopó szoftver, videókhoz, illetve audió tartalmakhoz. Az ötletes programmal akár […]
 • Vov Screen Recorder 2.22019-05-21 Vov Screen Recorder 2.2 (0)
  A Vov Screen Recorder egy igen hasznos szoftver amivel a számítógép képernyőjén zajló eseményeket tudod rögzíteni videó felvétel […]
 • Screenrec 0.1.882020-10-17 Screenrec 0.1.88 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • Soft4boost Screen Recorder 6.4.72020-06-04 Soft4boost Screen Recorder 6.4.7 (0)
  A Soft4boost Screen Recorder egy igen sok lehetőséget biztosító képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi szoftver nem […]