GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0

A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl formátumban létrehozni az említett feladatot. Rengeteg előre kiválasztható formátumban lehet a videó felvételt létrehozni, a videó vágható, effektezhető, újraméretezhető, audió tartalmakat lehet hozzáadni, logókat helyezhetünk el rajtuk. AVI, MOG, 3GP, ASF, VOB, MP4, WAV formátumban tudja szerkeszteni a tartalmat.

A szoftver abban az esetben lehet szükséges ha rengeteg olyan feladatot végzel le a számítógépeden ami font5ossá teszi, hogy felvételt készítsünk egy meghatározott tevékenységről. A GiliSoft Screen Recorder Pro egy több feladatra is használható program mivel videó szerkesztőt is tartalmaz.

A GiliSoft Screen Recorder Pro letöltése, illetve a telepítése befejezése után után egy nagyon egyszerűen használható indítópanelon lehet meghatározni, hogy milyen feladatot szeretnénk elvégezni, ez lehet a videó felvétel készítés, illetve a videók szerkesztése. Mivel a tartalmak szerkesztésre is külön funkcióval rendelkezik ,így nem kell másik szoftvert használni, hogy a videó képlopást módosítsuk, a felhasználási helyhez megfelelő jellemzőkkel módosítsuk. A videók szerkesztésekor módosítható a minőség, mobil eszközökön is kiváló minőségű tartalom hozható létre, így az teljes mértékben ki tudja használni a készülék képességeit.

A multimédiás tartalmakat módosításánál a legtöbbet használt eszközöket kapjuk meg, ilyen a videók vágása, újra méretezése, konvertálás, effektezés, logók elhelyezése, illetve alámondásos tartalmak összeállítása. A támogatott formátumok között AVI, MOG, 3GP, ASF, VOB, MP4, WAV kodekeket lehet kiválasztani, azokban lesz lehetőség a végeredményt elmenteni.

Ha a videó felvételt akarunk készíteni kettő módszert lehet kiválasztani, ilyen a teljes képernyő, illetve az adott objektum szerinti feladat ahol a felhasználó válassza ki azt a területet amiről a felvételt szeretnénk létrehozni. Képlopást, illetve audió jellemzők szerinti beállításokat is lehetővé tesz. A GiliSoft Screen Recorder Pro több kiadásban is rendelkezésre áll, ingyenesen is beszerezhető.

Videó felvételek létrehozásához az IceCream Screen Recorder szerkesztési feladatokra az Icecream Video Editor nevű alkalmazás használható.

A GiliSoft Screen Recorder Pro egy prémium videó felvevő szoftver amivel képlopásokat is készíthetünk, illetve az elkészített multimédiás tartalom szerkesztéséhez rengeteg remek eszközt választható ki.

GiliSoft Screen Recorder Pro

GiliSoft Screen Recorder Pro Összefoglaló:

 • videó felvevő alkalmazás
 • képlopó
 • videó szerkesztő funkció
 • videók logózása
 • vágáshoz
 • effektezés
 • több népszerű Kodek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
GiliSoft Screen Recorder Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 49,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ChrisPC Screen Recorder 2.502021-06-22 ChrisPC Screen Recorder 2.50 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is […]
 • Joyoshare Screen Recorder 2.0.02019-05-25 Joyoshare Screen Recorder 2.0.0 (0)
  A Joyoshare Screen Recorder egy igen modern képlopó szoftver, videókhoz, illetve audió tartalmakhoz. Az ötletes programmal akár […]
 • Vov Screen Recorder 2.22019-05-21 Vov Screen Recorder 2.2 (0)
  A Vov Screen Recorder egy igen hasznos szoftver amivel a számítógép képernyőjén zajló eseményeket tudod rögzíteni videó felvétel […]
 • Screenbits – Screen Recorder 7.2.12021-07-26 Screenbits – Screen Recorder 7.2.1 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]
 • IceCream Screen Recorder 6.262021-05-21 IceCream Screen Recorder 6.26 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]