Screen Recorder Free 10.6.0

A Screen Recorder Free nevű szoftverrel képernyőmentéseket tudsz készíteni videó vagy fotó formájában. A programot igen egyszerű használni, alapvető beállításokat igényel csak. Több mentési formátum is kiválasztható, AVI, FLV, WMV, JPG, PNG, BMP. Hang felvevő funkcióval, Magyar nyelvű.

Egy különleges képkezelési módszert támogató program a Screen Recorder Free, amivel kép vagy akár videó formájában tudod megörökíteni azt a Windows asztali tevékenységet amire szükséged van. Szerencsére több választható opciót támogat a formátumok kiválasztásánál.

A Screen Recorder Free letöltése után néhány kattintással telepítheted, ahol létrehozhatsz egy ikont az asztalon, illetve hozzáadható az automatikusan induló programok listájához, így a Windows indulásakor a szoftver automatikusan betöltődik a rendszerrel.

A program, mint néhány népszerűbb alkalmazás a fő kezelőfelületen támogatja, hogy kiválaszd azokat a funkciókat amire szükség van, itt konfigurálható. Itt azonnal kezdeményezhető a képlopás, de ha szükséges néhány beállítást is eszközölhetsz. Kiválasztható a mentésre szánt formátum, illetve hogy az hol tudd később elérni. A Screen Recorder Free egyaránt megoldást nyújt videó felvételekhez, vagy egyszerűbb kép formájában történő képlopásokhoz. Ha szükséges a médiafeladatok során hang felvételeket is készíteni lehet azt egy projekten belül fel is használhatjuk.

Screen Recorder Free egyéb konfigurációs opciók:

A szoftver a felvett tartalmon vízjelet is el tud helyezni, illetve ha szükséges az egérmutatót is rajta hagyja a videón. Előre meghatározható, hogy milyen területet rögzítsen, aktív ablak, adott terület, vagy teljes képernyő. Videóknál AVI, FLV, WMV, MP4 formátumokat választhatsz ki. Képeknél, JPG, PNG, BMP kimeneteket definiálhatsz.

A legalapvetőbb képlopási funkciókhoz billentyűkombinációs parancsok állíthatóak be a számára, itt a felhasználónak korlátlan lehetőségei vannak. Ingyenes használat esetén értesítő üzenetet jelenít meg arról hogy meg is vásárolható.

Free megfelelőjeként kipróbálható képlopásokhoz a PicPick videó felvételhez az IceCream Screen Recorder vele a képek megosztása is megvalósítható.

A Screen Recorder Free egy Magyar nyelvű, videó felvételek, illetve képlopások készítéséhez megtervezett szoftver, ami több speciális, hasznos beállítással is rendelkezik az optimálisabb eredmények eléréséhez.

Screen Recorder Free

Screen Recorder Free Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • Videó felvevő funkció
 • audió felvevő
 • választható formátum
 • billentyűkombinációs parancs vezérlés
 • Jól navigálható kezelőfelület
 • Opcionálisan vízjelezni is tudja a végeredményt
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.gilisoft.com/product-video-recorder.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Screen Recorder Free
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Joyoshare Screen Recorder 2.0.02019-05-25 Joyoshare Screen Recorder 2.0.0 (0)
  A Joyoshare Screen Recorder egy igen modern képlopó szoftver, videókhoz, illetve audió tartalmakhoz. Az ötletes programmal akár […]
 • Capture Screen Recorder 4.3.0.02021-03-14 Capture Screen Recorder 4.3.0.0 (0)
  A Capture Screen Recorder egy ingyenes videó felvevő szoftver amivel Webkamera forrásokat is ki lehet választani a projekt […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.02020-07-15 GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]
 • GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.02019-12-01 GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.0 (0)
  A GiliSoft Audio Recorder Pro egy Windows rendszeren használható audió felvevő program amivel több formátumban lehet felvételeket […]
 • Prism Video Converter 5.282019-11-05 Prism Video Converter 5.28 (0)
  A Prism Video Converter egy korszerű, több népszerű formátumot támogató konvertáló alkalmazás. Kimeneti formátumként választható AVI, […]