JPG képlopó - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

JPG képlopó

 • A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is végre tudsz hajtani. A Free alkalmazással azt meg tudod osztani, ha szükséges előtte a fotó szerkeszthető, ahol több speciális képmódosítási funkciót is kiválaszthatsz. PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF formátumokba lehet létrehozni a képlopást.

  Free Snipping Tool 5.1

  A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is végre tudsz hajtani. A Free alkalmazással azt meg tudod osztani, ha szükséges előtte a fotó szerkeszthető, ahol több speciális képmódosítási funkciót is kiválaszthatsz. PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF formátumokba lehet létrehozni a képlopást.

  olvasd tovább...

 • A Sniptool egy teljesen ingyenesen futtatható képlopó szoftver, amivel az igényeid figyelembe vétele mellett tudsz Screenshotot készíteni szinte bármilyen területről. A szoftver egy viszonylag alapvetőbb képszerkesztő funkciót is tartalmaz, ahol feliratozhatsz, rajzolhatsz, kivághatóak fölösleges részek ha egy adott helyre szánnád azt később. A Free alkalmazás nem igényel telepítést, hordozható változat. JPG, PNG formátum támogatás. Fotómontázsokhoz.

  Sniptool 1.9

  A Sniptool egy teljesen ingyenesen futtatható képlopó szoftver, amivel az igényeid figyelembe vétele mellett tudsz Screenshotot készíteni szinte bármilyen területről. A szoftver egy viszonylag alapvetőbb képszerkesztő funkciót is tartalmaz, ahol feliratozhatsz, rajzolhatsz, kivághatóak fölösleges részek ha egy adott helyre szánnád azt később. A Free alkalmazás nem igényel telepítést, hordozható változat. JPG, PNG formátum támogatás. Fotómontázsokhoz.

  olvasd tovább...

 • A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy képszerkesztőt is tartalmaz amivel a lényegesebb módosítási feladatok végezhetőek el. Átméretezés, rajzolás, forgatás. A képernyőfotó JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumban lehet eltárolni.

  CapturePlus 3.1.1

  A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy képszerkesztőt is tartalmaz amivel a lényegesebb módosítási feladatok végezhetőek el. Átméretezés, rajzolás, forgatás. A képernyőfotó JPG, JPEG, PNG, GIF, TIF, PSD formátumban lehet eltárolni.

  olvasd tovább...

 • A Colibri Browser nevű programmal a te igényeidhez igazítottan tudod a téged érdeklő oldalakat megtekinteni, amellett hogy néhány különleges funkciót is biztosít az alábbi böngésző. Intelligens címsor keresésekhez, címek megadásához. Többek között automatikus nyelv fordítás, az oldalak igény szerinti megjelenítése, billentyű kombinációs parancsokkal való vezérlés, PDF-ben való tartalmak mentése. A Free alkalmazás képlopót is tartalmaz.

  Colibri Browser 1.21.0

  A Colibri Browser nevű programmal a te igényeidhez igazítottan tudod a téged érdeklő oldalakat megtekinteni, amellett hogy néhány különleges funkciót is biztosít az alábbi böngésző. Intelligens címsor keresésekhez, címek megadásához. Többek között automatikus nyelv fordítás, az oldalak igény szerinti megjelenítése, billentyű kombinációs parancsokkal való vezérlés, PDF-ben való tartalmak mentése. A Free alkalmazás képlopót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • A WinSnap segítségével megörökítheted a monitoron zajló eseményeket, a feladatra rengeteg elrendezési módot nyújt.  Biztosít még vízjelezőt, effektusok használatának a lehetőségét és fotószerkesztőt a teljesebb funkció kínálathoz. JPG vagy PNG formátumban ment.

  WinSnap 5.2.8

  A WinSnap segítségével megörökítheted a monitoron zajló eseményeket, a feladatra rengeteg elrendezési módot nyújt.  Biztosít még vízjelezőt, effektusok használatának a lehetőségét és fotószerkesztőt a teljesebb funkció kínálathoz. JPG vagy PNG formátumban ment.

  olvasd tovább...