Free Snipping Tool 5.1

A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is végre tudsz hajtani. A Free alkalmazással azt meg tudod osztani, ha szükséges előtte a fotó szerkeszthető, ahol több speciális képmódosítási funkciót is kiválaszthatsz. PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF formátumokba lehet létrehozni a képlopást.

Képlopások készítésére, illetve néhány népszerűbb képkezelési feladatra használható modern egyszerűen használható program a Free Snipping Tool, tudásban felveszi a versenyt a népszerűbb alkalmazásokkal.

A Free Snipping Tool letöltése után, néhány lépésben telepítheted, majd az első indításakor előre beállítható néhány funkciója, amivel a saját elvárásaid szerint használhatod.

A képlopó szoftver szerencsére több formátumban tud menteni, ezt a szoftver fő beállítási területén lehet kiválasztani, ez többek között lehet PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF. Ha rendszeresen szeretnéd használni, további hasznos beállítást is igénybe vehetsz, saját név rendelhető hozzá, megadható, hogy hová mentse el. Ha a képlopást nem csak saját célra szánod, meg szeretnéd osztani, ebben egy igen hatékony, rugalmas megoldást biztosít.

A Free Snipping Tool több népszerűbb fájlmegosztó szolgáltatást támogat, annak az érdekében, hogy ezt ki lehessen használni, további konfigurációra lesz szükség. A program többek között a Dropbox, a Google Drive szolgáltatásával is tökéletes integrációt biztosít.

Mint bármely képlopó szoftver a Free Snipping Tool is igen széleskörű lehetőséget kínál, azért hogy azt a feladatot el tudd vele végezni, amire eredetileg a fejlesztője létrehozta. A képernyőmentést több -féle módon is el lehet végezni. A program kezelőfelületéről, illetve néhány alapértelmezett billentyűkombinációs paranccsal. Erről a lehetőségről a szoftver külön tájékoztat.

A Free Snipping Tool nevű alkalmazás képszerkesztő funkciójával színkitöltőt, rajzeszközöket vehetsz igénybe, ezután van lehetőség a korábban említett képmegosztásra.

Némileg eltérő technológiát biztosító alternatíva a PicPick szintén képszerkesztő, illetve megosztó funkciókkal. Az IceCream Screen Recorder videó felvétel formájában támogatja ezt, képeknél feliratozni is tudod azt. Az aTube Catcher nevű programnak csak egy lehetősége, több speciális multimédiás feladatot is elvégezhetsz vele.

A Free Snipping Tool egy ingyenes, univerzális képlopó alkalmazás, amivel egy adott időn belül a végeredményt meg tudod osztani, illetve azt szerkesztheted, rajzeszközöket is felhasználhatsz.

Free Snipping Tool

Free Snipping Tool Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF formátumban ment
 • fotó szerkesztő funkció
 • megosztási opciók
 • könnyed használat
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://freesnippingtool.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free Snipping Tool
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sniptool 1.92021-02-17 Sniptool 1.9 (0)
  A Sniptool egy teljesen ingyenesen futtatható képlopó szoftver, amivel az igényeid figyelembe vétele mellett tudsz Screenshotot […]
 • CapturePlus 3.1.12021-02-17 CapturePlus 3.1.1 (0)
  A CapturePlus egy ingyenes képlopó program amivel a szükséges aktív Windows területről lehet képet készíteni. A Free alkalmazás egy […]
 • PicPick 5.1.92021-10-17 PicPick 5.1.9 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • 2021-09-18 ShareX 13.6.1 (0)
  A ShareX egy különleges képlopó alkalmazás amely segítségével nem csak hogy meg tudod örökíteni a számodra fontos pillanatokat, de […]