iTop Screenshot 1.2.1.535

Az iTop Screenshot egy képlopó szoftver amivel az asztali területen történő feladatoktól lehet fotót készítenünk. A Free alkalmazás képszerkesztő, képmegosztó funkciót is tartalmaz. A szoftver által létrehozott fotókat Facebook, Twitter, Imgur, Pinterest közösségi oldalakra történő megosztásához is futtatható ami JPEG, PNG, BMP formátumokhoz hatékony.

A program egy rengeteg egyéni munkafolyamatokhoz futtatható multimédiás program amivel Screenshotokat lehet létrehozni Windows rendszeren elvégzett feladatokról ami egy munkafolyamat projekt, illetve akár egy egyéni extra paraméterekkel történő eseményként definiálható. Az iTop Screenshot fotók megosztását is támogatja. JPEG, PNG, BMP fájlformátumokban lehet a képlopásokat eltárolni amiket a Windows képnézegető funkciójával, illetve egy ingyenes képkezelő szoftverrel is meg lehet nyitnunk.

Az iTop Screenshot letöltése, illetve a telepítése után a szoftverrel egy előre konfigurálható képlopó szoftverrel egyéni képlopásokat tudunk készíteni egy teljes asztali tevékenység, egy aktív ablak, illetve egy manuálisan definiált objektumról.

Fotók szerkesztéséhez is használható az iTop Screenshot

A képlopó az iTop Screenshot megoldásával elkészített fotók szerkesztéséhez is profi szoftver ahol vághatjuk, konvertálhatjuk, feliratozhatjuk, rajzolhatunk, objektumokat lehet a tartalomra elhelyezni.

A képernyőfotó készítő szoftverrel módosított képeket a Facebook, Twitter, Imgur, Pinterest közösségi oldalakon lehet egy hatékony kezdő Windows ismerettel rendelkező futtatóknak ideális módszerrel megosztani.

Ingyenes képlopó program a ChrisPC Screen Recorder, korlátlanul futtatható, különleges projektek létrehozásához használható videó felvevő szoftver az OBS Studio.

Az iTop Screenshot egy egyedi eszközökkel, funkciókkal használható képlopó program amivel a Windows aktív asztali területen elvégzett eseményekről tudunk képet készíteni. A szoftver egy ingyenesen használható profi képkezelő megoldás amivel a képeket szerkeszthetjük amit feliratozhatunk, dekódolhatunk, vághatunk, keretezhetünk, illetve rengeteg extra definíció szerint létrehozott objektumokat lehet a képek szerkesztéséhez kiválasztanunk. A legnépszerűbb közösségi oldalakon meg is tudjuk osztani a fotót.

iTop Screenshot

iTop Screenshot Összefoglaló:

 • képlopó program
 • képszerkesztő, rajzoló funkciók
 • képek feliratozása, átméretezése
 • fotók vágása, dekódolás
 • képek megosztásához
 • JPEG, PNG, BMP fájlformátumokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recorder.itopvpn.com/screenshot


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
iTop Screenshot
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Snipping Tool 7.32022-08-10 Free Snipping Tool 7.3 (0)
  A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is […]
 • PicPick 6.3.02022-08-09 PicPick 6.3.0 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Greenshot 1.2.10.62022-06-26 Greenshot 1.2.10.6 (0)
   A Greenshot segítségével azonnali képlopásokat tudunk kivitelezni, több vezérlési módot is támogat felületén. A különlegessége hogy […]
 • CloudShot 6.3.02019-05-06 CloudShot 6.3.0 (0)
  A CloudShot egy képlopások végrehajtására alkalmas kis méretű és egyszerűen használható program. A képernyőmentést alapvetően JPG, […]
 • Free Screen Capture 2.0.02019-02-17 Free Screen Capture 2.0.0 (0)
  A Free Screen Capture egy szabad felhasználású képlopó alkalmazás amivel bármikor, bárhonnan tudsz képlopást készíteni az asztali […]