Képlopó, képmegosztó, képszerkesztő az iTop Screenshot

A képlopó szoftver egy alapvető Windows ismerettel rendelkező felhasználóknak is egyszerű azonnali áttekinthetőséggel futtatható képkezelő amivel képlopás készíthető a felhasználónak lényegesebb területről. Az iTop Screenshot fotók megosztásához, illetve a szerkesztésükhöz is rengeteg egyéni szolgáltatással választható.

Egy ingyenesen futtatható képlopó program az iTop Screenshot amivel a Windows asztali tevékenységekről tudunk képet készíteni, illetve rengeteg extra feladatot elvégezni amit egy képkezelő szoftver esetén szükséges, régebben egy képmódosító szoftverrel végeztünk el egyénileg.

A képlopó szoftver JPEG, PNG, BMP fájlformátumba tudja a képlopást eltárolni azt a szoftverrel azonnal extra fájlmódosítási definícióval szerkeszthetőek ahol a képek vághatóak, feliratozhatóak, konvertálhatóak, rajzolhatunk, keretezhetünk, objektum, speciális módosításokat készíthetünk a fotóra.

Képernyőmentéshez, Fotók megosztásához

A szoftverrel készített képeket a Facebook, Twitter, Imgur, Pinterest közösségi oldalakon lehet megosztani.

Az iTop Screenshot egy ingyenes modern mélyebb konfiguráció alapján futtatható képlopó ami innen szerezhető be, egy manuális méret alapján definiált ablakról, illetve a teljes asztali terület rögzíthető képernyőképként.

iTop Screenshot – képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képlopó, képmegosztó, képszerkesztő az iTop Screenshot
Szerző
Leírás
Képlopás illetve fotók szerkesztéséhez használható ingyenes szoftver ami fotó megosztó eszközzel is használható. Az iTop Screenshot egyszerűen használható eszköz amivel a képet akár gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is létrehozhatjuk.

Kapcsolódó szoftverek