Fájlmegosztó funkciót is tartalmaz a Screenrec képlopója

A képlopó alkalmazással azonnal megosztható az elkészített multimédiás tartalom, így a barátainknak is bármikor elérhetőek, illetve azt a számtógépre eltárolhatják ha azt módosítani szeretnék. A Screenrec videó rögzítőt is tartalmaz.

Az alábbi multimédiás szoftver, képlopások készítéséhez egy tökéletes megoldás ha a végeredményt meg szeretnénk osztani bármilyen okból. A szoftverrel a multimédiás fájlokhoz akár 2GB tárhelyet lehet felhasználnunk.

A Windows rendszeren való feladatok rögzítéséhez kettő módszer választható ki, képeket készíthetünk, illetve videó felvételeket.

A képernyőfelvétel létrehozása után a megosztáshoz mindenképp egy Google fiókra van szükség ami a tartalmak mások által is elérhetőségéhez szükséges. A szoftver futtatását megelőzően néhány beállításra van szükség.

Lehetőség van arra hogy hangot is felvegyünk a videóval egyszerre, illetve ha a végeredményt meg akarjuk osztani, egy feladaton belül teljesen automatikusan végrehajtja.

A Screenrec az audió felvétel készítéshez lehetővé teszi, hogy kiválasszuk, hogy mely eszközzel legyen az elkészítve.

Gyorsbillentyű paranccsal indítható videó felvétel

Remek hardveres erőforrás paraméterekkel futtatható ahol akár gyorsbillentyű parancsokkal lehet elindítani a szoftvert ha videó, vagy kép formátumban szeretnénk felvételeket csinálni egy adott tevékenységről. A Screenrec legfrissebb kiadása innen tölthető le.

Screenrec – képlopó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlmegosztó funkciót is tartalmaz a Screenrec képlopója
Szerző
Leírás
Videó, illetve kép formátumban is lehet felvételeket készíteni a Screenrec képlopójával

Kapcsolódó szoftverek