Blog

HyperCam: Profi képlopó szoftver ami videó formájában ment…

Ha meg szeretnél örökíteni egy eseményt, ami az asztalodon zajlik, de ezt nem kép hanem videó formájában tennéd, akkor erre felhasználhatod a HyperCam nevű programot is.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a HyperCam akik magát a képernyőlopást nem kép hanem inkább videó formájában szeretnék végrehajtani, így az nem csak hogy mutatósabb, de tartalmasabb végeredményt biztosít.

Maga a HyperCam felhasználói igénytől függően lehetővé teszi, kiválasztható a telepítés pillanatában, hogy tényleges installálást szeretnénk elvégezni, vagy pedig csak ki szeretnénk próbálni, és hordozható példányt gyártunk. Természetesen az utóbbi is teljes funkcionalitással bír, ráadásul egy USB kulcsra másolva több gépen is futtatható.

Némi hátrány, hogy a HyperCam Magyar nyelvi támogatással sajnos nem rendelkezik, de ezt ellensúlyozza a könnyű kezelhetőség.

A kezelőfelületen azonnal kezdeményezhető a videó felvétek készítése, itt kiválasztható, hogy milyen kritériumok alapján, továbbá mely területet vegye célpontba. Kiválasztható a teljes képernyő, vagy akár ezt előre méretezés szerint is el lehet végezni.

A tényleges feladat végrehajtása előtt néhány beállítást is végre lehet hajtani, ki lehet választani, hogy milyen formátumban, illetve hová mentsen. Külön engedélyezni lehet neki hogy a rendszerhangokat is rögzítse. Sőt ha arra lenne szükség, ami inkább bemutatók létrehozásakor jöhet jól, rajtahagyható a médián az egérmutató is. A speciális beállításoknál egyéni billentyűparancsok rendelhetőek hozzá, amivel automatizáltabbá, rugalmasabbá tehető a videó felvétel készítés.

A HyperCam ingyenes használat esetén időkorlátosan vehető igénybe ezalatt teljes funkcionalitással bír.

HyperCam Profi keplopo szoftver ami video formajaban ment-160022
Készíts képlopásokat videó formájában a HyperCam segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
HyperCam: Profi képlopó szoftver ami videó formájában ment…
Szerző
Leírás
Ha meg szeretnél örökíteni egy eseményt, ami az asztalodon zajlik, de ezt nem kép hanem videó formájában tennéd, akkor erre felhasználhatod a HyperCam nevű programot is.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá