Screenrec 0.1.88

A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet osztani Online, így bárki hozzáférhet. Előre kiválasztható az eltárolás formátuma, ez lehet MP4, képeknél PNG. A Free alkalmazás egy kényelmes, funkciókkal kibővített változat.

Egy ingyenes, profi multimédiás program amivel képlopásokat lehet készíteni szinte bármilyen formátumban, illetve bármely területről. A Screenrec ezt képességben megosztó funkcióval bővíti ki, így egy kipróbálásra javasolt szoftver.

A Screenrec letöltése után a szoftver telepítése szükséges. Az indítása után rengeteg felhasználói elvárás, kritérium alapján kezdeményezhető hogy képlopásokat készítsünk, azt bárhogy bármilyen módszerrel.

A rugalmas felhasználás a munkafolyamatok hatékonyságát képesek a lehető legdinamikusabbá tenni.

A képlopás fotó formában is történhet, itt PNG formátumban lehet azt eltárolni. Ez egy igen népszerű kép formátum, így bárhol felhasználható ha esetleg azt további munkálatokra kell majd kiválasztani. Ez teljesen igaz videóknál is mivel MP4 kodek formátumban menthető. Ha ezek nem felelnek meg, konvertálni kell őket egy támogatott alkalmazással.

A tartalmak megosztása a Screenrec megoldásával akár egyetlen kattintással tehető meg. A kapott hivatkozást csak el kell küldeni azoknak az ismerősöknek, illetve meg lehet osztani a hozzáférésre jogosult személyekkel. Kényelmes, hatékony, egyben teljesen ingyenes képlopó program.

A Screenrec képlopó Online hozzáférhetővé teszi a tartalmaid, nem kell azért további anyagi ráfordításokkal foglalatoskodni hogy azt a későbbiekben is használni tudd.

A videó rögzítő, Screenshot készítő a Screenrec csak egy azok között a szoftverek között amikkel ez támogatott, hisz itt a Bandicam, illetve a PicPick képernyő rögzítője, az utóbbi egy képszerkesztővel is rendelkezik, majd azt azonnal szintén meg lehet osztani.

A Screenrec egy ingyenes képlopó szoftver, amivel még videó formátumban is lehet rögzíteni azokat a feladatokat amikkel épp tevékenykedsz. Azonnali megosztás, népszerű fájl formátumokkal lehet jellemezni a végeredményt.

Screenrec

Screenrec Összefoglaló:

 • képlopó alkalmazás
 • videó felvevő
 • népszerű formátum támogatás
 • megosztó funkció
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs indítás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://screenrec.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Screenrec
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Screen Recorder 6.262021-05-21 IceCream Screen Recorder 6.26 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • Screenbits – Screen Recorder 7.9.12021-10-20 Screenbits – Screen Recorder 7.9.1 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]
 • PicPick 5.1.92021-10-17 PicPick 5.1.9 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • iTop Screen Recorder 1.4.0.3452021-09-18 iTop Screen Recorder 1.4.0.345 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • HitPaw Screen Recorder 1.1.22021-08-21 HitPaw Screen Recorder 1.1.2 (0)
  A HitPaw Screen Recorder egy videó felvevő program amivel professzionális kiegészítőkkel lehet a számítógépen történő asztali […]