Képlopók

CloudShot 6.3.0

A CloudShot egy képlopások végrehajtására alkalmas kis méretű és egyszerűen használható program. A képernyőmentést alapvetően JPG, vagy PNG formátumban tudja menteni. Extra szolgáltatásának részeként a fotók megosztását is rá lehet bízni. Ez a Free alkalmazás billentyűkombinációkkal is vezérelhető. Alapvető képszerkesztőt is tartalmaz.

Itt egy újabb képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver, ami egy felületen teszi lehetővé a képlopás készítését és a végeredmény akár azonnali megosztását. Amellett hogy a CloudShot az egyszerű használhatóságra koncentrál, ingyenes is egyben. Ha nem szeretnéd telepíteni, a CloudShot hordozható változatban is elérhető.

A CloudShot letöltése után pillanatok alatt telepíthető, aminek a végeztével azonnal hozzá lehet férni néhány fontosabbnak tekinthető beállításához. Többek között itt konfigurálható, hogy alapvetően milyen formátumban mentse el a végeredményt, itt sajnos nem túl nagy a felhozatal, de a két legnépszerűbb felfedezhető a támogatottsági listáján a JPG és a PNG.

A CloudShot konfigurációs panelján saját billentyűparancsokat lehet rendelni adott objektumok képernyőmentési opciójához, itt támogatott a teljes képernyős, adott objektum vagy akár szabad kézzel kijelölt terület. A CloudShot az indítása után automatikusan a tálcára kerül, majd onnan érhető el ha szükséges. A képlopás után azonnal módisítani lehet a képet, alapvető képszerkesztő funkciót is biztosít, itt mód van feliratozásra, objektumok beillesztésére, majd ha szükségét érzed azonnal meg is oszthatod a Dropbox vagy az Imgur hálózatán, de akár FTP megosztási lehetőséget is választhatsz.

A szoftver túlságosan sok beállítási lehetőséget nem tartalmaz, kizárólag azokat amik mindenképp szükségesek a rendeltetésszerű használat érdekében.

Alternatív megfelelőjeként használhatod a ShareX vagy a ScreenSnap megoldását, természetesen ők is támogatják a képernyőmentések készítésén kívül hogy a képeket meg is lehessen osztani.

A CloudShot egyetlen felületen teszi lehetővé, hogy képernyőmentéseket készítsünk adott asztali tevékenységekről, a végeredményt nem csak hogy meg lehet osztani, de szerkesztheted is vele. Ingyenes, kis erőforrás igénnyel bír.

CloudShot

CloudShot Összefoglaló:

 • Képlopó/képernyőmentő alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • fotómegosztó funkció
 • képszerkesztő
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • JPG, PNG formátumba ment
 • minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://cloudshot.codeplex.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CloudShot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Greenshot 1.2.10.62022-06-26 Greenshot 1.2.10.6 (0)
   A Greenshot segítségével azonnali képlopásokat tudunk kivitelezni, több vezérlési módot is támogat felületén. A különlegessége hogy […]
 • iTop Screenshot 1.2.1.5352021-12-12 iTop Screenshot 1.2.1.535 (0)
  Az iTop Screenshot egy képlopó szoftver amivel az asztali területen történő feladatoktól lehet fotót készítenünk. A Free alkalmazás […]
 • Lightshot 5.4.0.352017-11-16 Lightshot 5.4.0.35 (0)
  A Lightshot egy igen egyszerűen kezelhető képlopó alkalmazás, ami képek megosztásához, azok szerkesztéséhez is megfelelő. Az alábbi […]
 • ScreenSnap 3.22016-06-19 ScreenSnap 3.2 (0)
  A ScreenSnap egy ingyenesen használható minimális szaktudást igénylő képernyőmentő szoftver, amivel egy feladaton belül a fotókat meg […]

Szólj hozzá