ScreenSnap 3.2

A ScreenSnap egy ingyenesen használható minimális szaktudást igénylő képernyőmentő szoftver, amivel egy feladaton belül a fotókat meg is lehet osztani. Ezt az Imgur hálózatán tudja megtenni. Ez a Free alkalmazásként használható képlopó igen kevés beállítást igényel.

Ha a munkád során napi szinten dolgozol fotókkal, sokszor készítesz képernyőmentéseket, azokat meg is osztod akkor itt egy ingyenes, egyben kevés szakértelmet igénylő szoftver a ScreenSnap, ő ezeket egy felületen biztosítja.

A futtatása során azonnal aktiválható gyorsan biztosít eredményeket.

A ScreenSnap letöltése után a telepítésekor a hasonló szoftverekre jellemző lépéseket kell követni, ahol a licenc feltételek elfogadásával azonnal használható állapotba kerül, közvetlenül a tálcáról érhető el.

Alapvetően magát a képlopást úgy lehet kezdeményezni, hogy azt a tálcáról elérve ki kell választani, hogy milyen régióról szeretnénk mentéseket készíteni, ez lehet teljes tartomány, vagy akár egy előre, kézzel kijelölt terület. Természetesen billentyűkombinációs parancsokkal is aktiválható. Az így elkészített képlopást egy átmeneti könyvtárban menti el, azt később vele is meg lehet nyitni. A ScreenSnap mint korábban említettük, arra is ideális, hogy ezeket a képeket meg lehessen osztani, mód van arra hogy úgy készítsünk képernyőmentést, hogy azt egy feladaton belül fel is lehessen tölteni az Imgur hálózatára, azt pedig pedig mások által közzétehetővé tehessük.

A ScreenSnap funkcionálisan semmi extra opciót nem biztosít, így azok számára lehet megfelelő választás akik a lehető legkevesebb lépés követésével szeretnék megörökíteni az asztali tevékenységüket, esetleg az így készített fotókat meg is akarják osztani.

Hasonló alkalmazás a ShareX ami funkcionálisan már sokkal több lehetőséggel van felszerelve, vele akár képeket is tudsz szerkeszteni. Fotók megosztására alkalmas még a IceCream Screen Recorder ami videó felvételeket is tud készíteni.

A ScreenSnap egy igen egyszerű szolgáltatásokkal felszerelt képernyőmentő/ képlopó szoftver amivel egy munkafolyamaton belül meg is tudod osztani azokat a fotókat, amiket vele készítettél. Természetesen teljesen ingyenesen használható.

ScreenSnap

ScreenSnap Összefoglaló:

 • Képlopó, képernyőmentő alkalmazás
 • egyszerű használat
 • a telepítés után a tálcáról érhető el
 • billentyűkombinációs parancsokkal is irányítható
 • képek megosztásához
 • Minimális beállításra van szükség a használatához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.tymcbride.ca/screensnap/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
ScreenSnap
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CloudShot 6.3.02019-05-06 CloudShot 6.3.0 (0)
  A CloudShot egy képlopások végrehajtására alkalmas kis méretű és egyszerűen használható program. A képernyőmentést alapvetően JPG, […]
 • SnapCrab 1.1.12014-06-18 SnapCrab 1.1.1 (0)
  A SnapCrab egy különleges képlopó szoftver ami Windows 8 operációs rendszeren is fut, képes megörökíteni az asztali tevékenységeinket […]
 • PicPick 5.1.62021-06-04 PicPick 5.1.6 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Screenrec 0.1.882020-10-17 Screenrec 0.1.88 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • Greenshot 1.2.10.62020-03-04 Greenshot 1.2.10.6 (0)
   A Greenshot segítségével azonnali képlopásokat tudunk kivitelezni, több vezérlési módot is támogat felületén. A különlegessége hogy […]