Lightshot 5.4.0.35

A Lightshot egy igen egyszerűen kezelhető képlopó alkalmazás, ami képek megosztásához, azok szerkesztéséhez is megfelelő. Az alábbi Free alkalmazás billentyűkombinációkkal is vezérelhetővé válik. PNG, JPG formátum támogatással, illetve választható kimeneti minőséggel.

Ha már képlopásról van szó, számos egyedi igény merülhet fel, többek között fontos lehet az egyszerűség, használhatóság, és kibővített funkcionalitás. Ha ez mind fontos a számodra érdemes hogy kipróbáld a Lightshot megoldását, ami több mint egy hagyományos képlopó szoftver.

Igen kis erőforrás mellett rejteget számos igen hasznos toolst, amik nélkülözhetetlenek lehetnek az adott területen.

A Lightshot telepítése néhány kattintás, ami után a tálcáról azonnal elérhetővé válik. Maga a használata sem bonyolult, csak a tálcán található ikonra kell kattintani és azonnal kezdeményezhető a képlopás folyamata. Kézzel adható meg hogy a Lightshot mely területet vegye górcső alá, az egérrel jelölhető ez ki.

A mentés után a végeredmény akár online meg is osztható, de számos azonnali képszerkesztést is végrehajthatsz. Többek között feliratozhatsz, objektumokat illeszthetsz be, benne hagyhatod a screenshot -ban az egeret, vonal, vagy szabadkézi rajzokat készíthetsz rá. Hasonlóan modern akárcsak a Greenshot. Igaz néhány dolog azért nem ártott volna ha helyet kap benne, ha webkamerák képét szeretnéd rögzíteni, ehhez mindenképp másik szoftverre lesz szükséged, például a Free Screenshot Capture nevű programra.

A Lightshot néhány alapvető beállítást is támogat, ahol néhány fontosabb jellemzője, viselkedése szabható testre. Többek között megváltoztatható a nyelv, Itt természetesen a Magyar is megtalálható, a kurzor rögzítésen kívül, saját egyedi billentyűparancsot is rendelhetsz hozzá, amivel még rugalmasabban válik kezelhetővé. Ezeknél az is megadható, hogy azonnal meg is oszthatóak a tartalmak, ebben mindenképp kiemelkedik a vetélytársaktól. A képernyőmentés több formátumban is történhet, itt támogatott a PNG, illetve a JPG kimenet. A Lightshot egyéb lehetőségei között a minőség is meghatározható.

Alternatívaként a Lightshot helyettesíthető az igen népszerű és szintén Magyar nyelven is használható PicPick szoftverével, ami beépített szerkesztőt és megosztási funkciót is szolgáltat. Videók rögzítéséhez a Bandicam programot javasoljuk.

Összességében nézve a Lightshot egy igen egyszerűen kezelhető képlopó szoftver, ami a fotók megosztásában, alapvető szerkesztésében is megállja a helyét. Magyar nyelvi támogatással.

Lightshot képgaléria:

Lightshot

Lightshot összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • beépített képszerkesztő
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • megosztás
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://app.prntscr.com/en/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Lightshot
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 5.1.72021-07-26 PicPick 5.1.7 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Greenshot 1.2.10.62020-03-04 Greenshot 1.2.10.6 (0)
   A Greenshot segítségével azonnali képlopásokat tudunk kivitelezni, több vezérlési módot is támogat felületén. A különlegessége hogy […]
 • CloudShot 6.3.02019-05-06 CloudShot 6.3.0 (0)
  A CloudShot egy képlopások végrehajtására alkalmas kis méretű és egyszerűen használható program. A képernyőmentést alapvetően JPG, […]
 • PicPick Portable 5.1.72021-06-26 PicPick Portable 5.1.7 (0)
  A PicPick portable hordozható alkalmazás segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló folyamatokat. A screnshotok elkészítésén […]
 • IceCream Screen Recorder 6.262021-05-21 IceCream Screen Recorder 6.26 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]