Screenrec – képlopó, videó felvétel készítő

Egy megosztási lehetőségeket is tartalmazó kiváló, egyben ingyenes képernyőfelvevő szoftver amivel széleskörűen van arra lehetőség hogy bármely asztali tevékenységet adott méretezés alapján rögzíthess. A Screenrec használata nagyon egyszerű.

A szoftverrel a címben említett feladaton kívül a végeredmény egyszerű, akár bárhonnan elérhető megosztása is elvégezhető. Több választható lehetőséget is ki lehet próbálni, ilyen a saját méretezésű képek, illetve videók létrehozása. A program felhasználói felülete lehetővé teszi hogy rögtönzött formában lehessen a képernyőfotó készítés indítását elvégezni, a végeredményt szinte rögtön megoszthatod majd ahhoz egy elérési lehetőséget hoz létre, azzal azok a feladatok végezhetőek el mint a hasonló alkalmazások esetén.

A Screenrec konszolidált eszközkészlete között természetesen csak az adott területhez leginkább fontosnak számító képességek választhatóak ki. Így csekély erőforrás, jól tervezett felület, egyszerű használat a jellemzői. Innen szerezhető be a legfrissebb kiadása.

MP4, illetve PNG fájlformátumban lehet eltárolni a létrehozott multimédiás tartalmat.

A Screenrec egy minimalista lehetőségeket figyelembe vevő képernyőmentő eszköz, amivel videó, vagy kép formájában lehet akár azonnali megosztáshoz létrehozni. Gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is készíthetsz vele képlopást.

Screenrec – képlopó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Screenrec – képlopó, videó felvétel készítő
Szerző
Leírás
Screenrec – képlopó program beépített megosztó kiegészítővel.

Kapcsolódó szoftverek