Blog

Picosmos Tools: Képernyőmentő, szerkesztő, effektező funkciót biztosító képkezelő szoftver…

Ingyenes, egyben funkció gazdag képkezelő alkalmazás a Picosmos Tools, vele meglévő fotóidon rengeteg szerkesztési feladatot el tudsz látni, sőt opcionálisan képernyőmentéseket is kezdeményezhetsz.

Képek szerkesztésekor felhasználótól függően eltérő igények merülhetnek fel, de ami azonos mindenkinél az egyszerűség és a bő funkcionalitás, ez mind igaz a Picosmos Tools képkezelőjére.

Az alkalmazás egy igazán látványos felhasználó felületen biztosítja azokat a képmódosítási lehetőségeket amit tartalmaz. A szoftver biztosít egy képernyőmentő funkciót, amivel szabadon rögzíthető bármilyen asztali tevékenység, ez játékok, vagy bármely szituációban lehet hasznos.

Az alkalmazással, fotók vágását, egyesítését és egyéb profibb módosításokat hajthatsz végre. Támogat rétegkezelési szolgáltatást, Effektezést, szükség esetén egyszerre több fotót is szerkeszthetsz egy munkafolyamaton belül. Ha egy rosszabbul sikerült fotót szeretnél feljavítani, erre is biztosít minden szükséges eszközt. Rajzeszközöket, ecseteket is igénybe lehet venni.

Vele néhány lépésben tudsz összeállítani, Slideshow-kat, vagy fotómontázsokat. A program teljes Magyar nyelvi támogatással bír, így hamar kiismerhető minden egyes funkciója.

A támogatott fájlformátumokat tekintve, kezeli az összes ma elterjedt kimenetet.

A Picosmos Tools legújabb kiadását innen szerezheted be.

A címben említett alkalmazás egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, amivel rengeteg képmanipulációs eljárást tudsz végrehajtani, tartalmaz Slideshow, illetve fotómontázs készítő funkciót, képernyőmentések készítésére is ideális. Kevés helyet foglal, kis erőforrás igénnyel bír. Magyar nyelvű, ingyenesen használható.

picosmos-tools-kepernyomento-szerkeszto-effektezo-funkciot-biztosito-kepkezelo-szoftver-063455
Képszerkesztő, ami képernyőmentő, Slideshow készítő funkciót is biztosít…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képernyőmentő, szerkesztő, effektező funkciót biztosító képkezelő szoftver...
Szerző
Leírás
Ingyenes, egyben funkció gazdag képkezelő alkalmazás a Picosmos Tools, vele meglévő fotóidon rengeteg szerkesztési feladatot el tudsz látni, sőt opcionálisan képernyőmentéseket is kezdeményezhetsz.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá