Camtasia Studio: Profi képernyőfelvevő szoftver…

Ezzel a remek videó felvevő alkalmazással (Camtasia Studio) a lehető legszéleskörűbben tudod rögzíteni az asztali tevékenységedet. Egy szoftveren belül a vele felvett videók vághatóak is.

Szinte bármilyen területen hasznos lehet ha meg tudsz örökíteni egy adott tevékenységet videó, vagy akár kép formájában, ami a PC-n történik. Ehhez viszont szükség lesz egy célalkalmazásra amivel meg tudod tenni. Ha fontos a számodra a nagy tudás, széleskörű konfigurálhatóság, akkor csakis a Camtasia Studio jöhet szóba.

Maga a szoftver több mint egy hagyományos videó felvevő, hisz ettől jóval többet nyújt.

Ezt több módon is támogatja, opcionálisan a webkamerák által kezelt adatfolyam is rögzíthető.

A videó felvételeket a mentés után a Camtasia Studio-val azonnal szerkeszteni lehet, ki lehet vágni belőle azokat a részleteket amik véletlenül kerültek bele. Mivel a médiához audió tartalom is tartozhat azt külön módosítani lehet. Itt is kijelölhető az a rész ami hasznos tartalomnak számít. Ezen a területen külön lehetőség van arra hogy saját narrátor szöveget felvegyünk hozzá, annak hozzáfűzésével profi videó prezentációkat, bemutatókat gyárthatunk. Beépített médialejátszójával még az elmentés előtt megtekinthető az elkészülendő projekt.

A Camtasia Studio egy profi képernyőfelvevő eszköz, ami támogatja a webkamerákat is, ha szerkeszteni szeretnél, vágni, természetesen abban is a segítségedre siet. Ingyenes kipróbálása esetén időkorlátosan vehető igénybe.

camtasia studio profi kepernyofelvevo szoftver-130712

Képernyőfelvételek készítésére szakosodott profi alkalmazás: Camtasia Studio


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Camtasia Studio: Profi képernyőfelvevő szoftver...
Szerző
Leírás
Ezzel a remek videó felvevő alkalmazással (Camtasia Studio) a lehető legszéleskörűbben tudod rögzíteni az asztali tevékenységedet. Egy szoftveren belül a vele felvett videók vághatóak is.

Kapcsolódó szoftverek