Blog

MP4, GIF formátumokhoz futtatható Videó felvevő a PicPick

Windows operációs rendszeren megnyitott objektumok, illetve akár teljes képernyős területekhez futtatható képlopó program a PicPick amivel a fotókat szerkeszteni is tudjuk. A szoftverrel konfigurálhatjuk a fotók kontrasztját, fényerő tulajdonságait. Videót lehet létrehozni a számítógépen elindított projektekről, kiválasztható a minőség, MP4, GIF kodek formátumban tárolható el a videófelvétel.

Egy profi képlopó program amivel a számítógépen megnyitott ablakokról, illetve akár a teljes asztali területről lehet képlopást létrehozni. A PicPick képlopó a ma elterjedtebb formátumban tárolja el a fotókat amit szerkeszteni lehet. A képek effektezhetőek, forgathatóak, átméretezhetőek, a fotók vörösszem hatás effektus hibáinak a megszüntetéséhez is futtatható. Egyéni projektekről akár videó felvételt lehet létrehozni, a szoftvert beállíthatjuk, hogy MP4, GIF kodek formátumban, illetve milyen minőségben hozza létre a tartalmat. A videók mintavételezési frekvenciáját is testre lehet szabnunk.

Kiváló minőségű videó felvevő funkcióval

A Windows tálcáján jobb egérgomb funkcióval a Screen Recorder menüponttal lehet a videó felvételt elkészíteni. Egy profillal, illetve manuálisan lehet a videófelvétel területét kiválasztani. A szoftverek, illetve az eszközök hangja is felvehető.

Az otthoni felhasználók számára ingyenesen használható PicPick képlopó program innen szerezhető be amivel egy adott objektumról, régióról, illetve a teljes képernyőről MP4, GIF formátumban videó felvételt is készíthetünk.

PicPick – képlopó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MP4, GIF formátumokhoz futtatható Videó felvevő a PicPick
Szerző
Leírás
Multifunkciós képlopó program amivel fotókat, illetve videókat lehet létrehozni. A PicPick fotók megosztásához is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá