Webkamera videó felvevő funkcióval is futtatható a Screenbits – Screen Recorder

A videó felvevő szoftverrel az asztali tevékenységekről, eseményekről készíthetünk egy definiált paraméterekkel rendelkező videót ami akár szórakozáshoz, illetve projektekhez lehet hasznos. A Screenbits – Screen Recorder webkamerák által elérhető multimédiás tartalmak felvételére is futtatható.

A videó felvevő szoftver akár 4K felbontásban is képes felvenni azt a tevékenységet amit a számítógépen egy előre konfigurált területen történik amit a kívánt paraméterekkel rögzítettük. Optimalizált funkciókkal elérhető szolgáltatással rendelkezik a Screenbits – Screen Recorder ahol a felbontás, a végeredmény eltárolásához szükséges terület, audió, illetve videó jellemzőkhöz tervezett beállítások végrehajtását biztosítja.

Videó felvevő Windows 10 App

A program indítófelülete egy áttekinthető, csak a fontosabb funkciókat tartalmazó videó felvevő alkalmazás ami azon Windows használónak is nagyon egyszerű videóelvétel készítést tesz lehetővé akik előtte egy ismertebb szoftvert futtatnak multimédiás tartalmak felvételéhez.

Az alkalmazás egy teljes képernyő, aktív ablak, illetve egy kézzel kijelölt területről biztosítja, hogy felvételt készítsünk ahol akár webkamerák által kezelt adatokat is ki tudunk választani. Extra funkciókkal tervezett projektek létrehozásához akár logókat, illetve feliratokat is el lehet helyezni a videó kívánt területére. A Screenbits – Screen Recorder videófelvevő ingyenesen kipróbálható változata innen érhető el.

Screen Recorder – videófelvevő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Webkamera videó felvevő funkcióval is futtatható a Screenbits – Screen Recorder
Szerző
Leírás
Videó felvevő program ami webkamerák által kezelt tartalmak felvételéhez is hatékonyan, eredményesen választható. A Screenbits – Screen Recorder modern funkciókkal definiáltan használható.

Kapcsolódó szoftverek