Blog

Videó sablonokat, effektusokat is támogat a Camtasia videó felvevője

Nem egy hagyományos videó felvevő alkalmazás a Camtasia mivel a rá jellemző plusz paraméterekkel, illetve a végeredmény minőségibb elkészítéséhez szükséges hasznos funkciókat is tartalmazza. A szoftver videó sablonokat, illetve effektusok felhasználását is támogatja.

Akár minőségi projekt formájában lehet videó felvételeket készíteni ezzel a kiváló szoftverrel ami számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ilyen az előzőleg említett videó sablon amivel elméletileg effekteket lehet használni, hogy látványosabbá tegyük a végeredményt. A sablon beállításon kívül manuálisan is kiválaszthatunk effekteket. A Camtasia tulajdonságai között már nem is kell említeni, hogy szinte bármely videó forrásból felvételt képes készíteni, Webkamera, normál asztali tevékenység.

Effektezés videó felvételek készítésekor

Komolyabb munkafolyamatokhoz, esetleg egy nagyobb közösség számára szánt projektekhez kommentárokat, illetve feliratokat is használhatunk. Azt szinte bárhol felhasználhatjuk, megosztható a YouTube-on, vagy azon a területen ahol arra szükség van.

Kiváló szoftver kínálat áll rendelkezésre a feladatra, de ha esetleg videó formátumban szeretnél felvételt készíteni az alábbi programot érdemes használni mivel az egyik legtöbb funkciót tartalmazza, minőségi videó felvételt tud létrehozni, azt azonnal effektezhetjük. Innen érhető el a legújabb Camtasia Studio.

Camtasia – videó felvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó sablonokat, effektusokat is támogat a Camtasia videó felvevője
Szerző
Leírás
Videó sablonokat is használhatunk felvételek készítéséhez a Camtasia nevű programmal

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá