Camtasia Studio 2018.0.1

A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák által kezelt tartalmakat is adminisztrálni, a videók mentés előtt szerkeszthetőek, effektek adhatóak hozzá.

Bemutatók készítése esetén talán az egyik legnyilvánvalóbb módszer ha azt videó kíséretében tesszük, nem csak hogy hatásosabb tud lenni de a célközönség számára érthetőbb is egyben. Magára a folyamatra, rengeteg szoftver található, többek között a címben szereplő alkalmazás is ( Camtasia Studio ) erre a feladatkörre lett megalkotva.

Ha nem szeretnél külön programot telepíteni azért hogy a végeredményt szerkeszteni tudd, akkor mindenképp rá van szükséged.

A Camtasia Studio telepítése és az első használatba vétele egy kissé idő, illetve erőforrás igényes de cserébe olyan lehetőségeket biztosít, amit más ingyenes alternatívái kétség kívül nem képesek ellátni. A Camtasia Studio használatáról korábban írtunk.

Videofelvétel esetén alámondásos szövegeket is hozzáfűzhetünk az állományhoz, tehát az audio tartalmak kezelése sem jelent a számára problémát. A Camtasia Studio indítása után egy szabadon méretezhető ablakban jelölhetjük meg azt a területet amit archiválni szeretnénk, ez lehet akár a teljes képernyő. Felismeri, illetve kezeli a Webkamerákat azok által kezelt tartalmakról is képes videofelvételek készítésére. Használhatunk effekteket, az eredmény mentés előtt közvetlenül a felületéről megtekinthető. Mint korábban kitértünk rá a Camtasia Studio néhány alapvető de talán nélkülözhetetlen szerkesztési opciót is ellát, van benne egy videóvágó, amivel a felvett tartalomból távolíthatóak el néhány lépésben az oda nem illő részletek. Mivel külön biztosítottak a narrátorhangok aláfűzése, amit vele is el lehet készíteni, azt is külön vágni módosítani lehet.

Mivel a Camtasia Studio fizetős megoldás, néhány ingyenes alternatívát is kínálunk, igaz ők funkcionálisan nem tudnak annyit, ilyen a Debut Video Capture Software, vagy az igen népszerű IceCream Screen Recorder, amit még kipróbálhatsz az a Fast Desktop Recorder megoldása.

A Camtasia Studio egy fejlett, rugalmas lehetőségekkel felszerelt videó felvételek készítésére alkalmas szoftver, ami videóvágót is tartalmaz. Bemutatókhoz támogatja a Webkamerákat, illetve a narrátorhang hozzáfűzését.

Camtasia Studio

Camtasia Studio Összefoglaló:

 • videó felvevő program
 • alámondásos, prezentációk, bemutatók készítésének ideális eszköze
 • webkamera felvevő funkció
 • effektusok támogatása
 • szabadon kiválasztható felvételi területek
 • mentés előtt vágható a videó
 • A felvett tartalmakat több módon is megoszthatjuk, akár a YouTube-on
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat 30 nap ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.techsmith.com/camtasia.html

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Camtasia Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
282,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Active WebCam 11.62013-06-10 Active WebCam 11.6 (2)
   Az Active WebCam képes számos külső eszköz által sugárzott multimédiás tartalom rögzítésére, támogatja webkamerák, külső kamerák, […]
 • HyperCam 4.0.1511.062015-11-06 HyperCam 4.0.1511.06 (3)
  A HyperCam nevű alkalmazás videó formájában képes megörökíteni minden folyamatot ami az asztalunkon zajlik. Profi videó képlopó.
 • Bandicam 4.1.72018-07-09 Bandicam 4.1.7 (7)
  A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék […]
 • Apowersoft Free Screen Capture 1.3.22016-01-26 Apowersoft Free Screen Capture 1.3.2 (0)
  Az Apowersoft Free Screen Capture egy professzionális képlopások, videó felvételek készítésére alkalmas szoftver. Ideális hogy […]
 • oCam 428.02017-11-22 oCam 428.0 (1)
  Az oCam egy remek és ingyenes formában is használható képlopó program ami nem csak fotót képes készíteni asztali tevékenységünkről, […]