Camtasia Studio 2021.0.10.32979

A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák által kezelt tartalmakat is adminisztrálni, a videók mentés előtt szerkeszthetőek, effektek adhatóak hozzá. Alámondásos prezentációkhoz is kiváló ahol képlopások készítésére is szükség lesz.

Bemutatók készítése esetén talán az egyik legnyilvánvalóbb módszer ha azt videó kíséretében tesszük, nem csak hogy hatásosabb tud lenni de a célközönség számára érthetőbb is egyben. Magára a folyamatra, rengeteg szoftver található, többek között a címben szereplő alkalmazás is ( Camtasia Studio ) erre a feladatkörre lett megalkotva.

Ha nem szeretnél külön programot telepíteni azért hogy a végeredményt szerkeszteni tudd, akkor mindenképp rá van szükséged. A Camtasia Studio letöltése után installáld, majd indítsd el, a beállítások nagy valószínűséggel nagyon egyszerűen végrehajthatóak, azok a gyorsabb videó felvétel készítéshez szükségesek.

A Camtasia Studio telepítése és az első használatba vétele egy kissé idő, illetve erőforrás igényes de cserébe olyan lehetőségeket biztosít, amit más ingyenes alternatívái kétség kívül nem képesek ellátni. A Camtasia Studio használatáról korábban írtunk.

Camtasia Studio – Videó felvevő tools

Videofelvétel esetén alámondásos szövegeket is hozzáfűzhetünk az állományhoz, tehát az audio tartalmak kezelése sem jelent a számára problémát. A Camtasia Studio indítása után egy szabadon méretezhető ablakban jelölhetjük meg azt a területet amit archiválni szeretnénk, ez lehet akár a teljes képernyő. Felismeri, illetve kezeli a Webkamerákat azok által kezelt tartalmakról is képes videofelvételek készítésére. Használhatunk effekteket, az eredmény mentés előtt közvetlenül a felületéről megtekinthető. Mint korábban kitértünk rá a Camtasia Studio néhány alapvető de talán nélkülözhetetlen szerkesztési opciót is ellát, van benne egy videóvágó, amivel a felvett tartalomból távolíthatóak el néhány lépésben az oda nem illő részletek. Mivel külön biztosítottak a narrátorhangok aláfűzése, amit vele is el lehet készíteni, azt is külön vágni módosítani lehet.

Mivel a Camtasia Studio fizetős megoldás, néhány ingyenes alternatívát is kínálunk, igaz ők funkcionálisan nem tudnak annyit, ilyen a Debut Video Capture Software, vagy az igen népszerű IceCream Screen Recorder, amit még kipróbálhatsz az a Fast Desktop Recorder megoldása.

A Camtasia Studio egy fejlett, rugalmas lehetőségekkel felszerelt videó felvételek készítésére alkalmas szoftver, ami videóvágót is tartalmaz. Bemutatókhoz támogatja a Webkamerákat, illetve a narrátorhang hozzáfűzését. Kezdőknek, haladóknak is rengeteg hasznos beállítást, illetve funkciót kínál napi rendszerességgel történő videó felvételek készítésére. 

Camtasia Studio

Camtasia Studio Összefoglaló:

 • videó felvevő program
 • alámondásos, prezentációk, bemutatók készítésének ideális eszköze
 • webkamera felvevő funkció
 • effektusok támogatása
 • szabadon kiválasztható felvételi területek
 • mentés előtt vágható a videó
 • A felvett tartalmakat több módon is megoszthatjuk, akár a YouTube-on
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat 30 nap ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.techsmith.com/camtasia.html

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Camtasia Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
282,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Active WebCam 11.62020-04-27 Active WebCam 11.6 (2)
   Az Active WebCam képes számos külső eszköz által sugárzott multimédiás tartalom rögzítésére, támogatja webkamerák, külső kamerák, […]
 • Bandicam 5.3.1.18802021-09-15 Bandicam 5.3.1.1880 (7)
  A Bandicam videó felvevő, Screenshots készítő alkalmazás amivel az asztali tevékenységed rögzíthető. Kipróbálni elsősorban játék […]
 • Screenbits – Screen Recorder 7.4.1.02021-08-10 Screenbits – Screen Recorder 7.4.1.0 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]
 • BB FlashBack Express 5.41.0.45342019-11-30 BB FlashBack Express 5.41.0.4534 (0)
  A BB FlashBack Express, kis erőforrás mellett használható, remekül konfigurálható videó felvevő alkalmazás ami ingyenesen és […]
 • ScreenVideo 20192019-09-09 ScreenVideo 2019 (0)
  A ScreenVideo MP4, WEBM, WMV formátumokat támogató videó felvevő szoftver, ami néhány speciális funkcióval is rendelkezik. A videó […]