Kollázsvideók létrehozása a GiliSoft Screen Recorder Pro Videó rögzítővel

Videó felvételek létrehozásához nagyszerű szoftver a GiliSoft Screen Recorder Pro amivel akár Videómegosztó oldalakról is letölthetünk Videókat, szerkeszteni tudjuk a multimédiás tartalmakat. A szoftverrel oktatóvideókat is készíthetünk, a Videókat tömöríthetjük, feliratozhatjuk, effektezhetjük, vághatjuk, egyesíthetjük. A nagyszerű Videó képlopó programmal akár kollázsokat is készíthetünk.

Egy videóképlopási feladatokhoz hatékony program amivel a felhasználók a Videókat akár szerkeszteni is tudják. A számítógépen elvégzett feladatokról hozhatunk létre videófelvételeket, illetve képlopásokat, a szoftverrel webkamerás munkafolyamatokat is rögzíthetünk.

A tartalmakat szerkeszthetjük, a telítettség, fényerő a kontraszt paraméterek is módosíthatóak. A GiliSoft Screen Recorder Pro Videó felvevővel a Videókat effektezhetjük, szürke árnyalat effekteket is hozzá tudunk adni, oktatóvideókra logó, illetve vízjel is elhelyezhető. Képlopásokhoz is remek amivel manuálisan jelölhető ki az a Windows asztali terület amiről létre szeretnénk hozni. 4k, UHD felbontásban játékmenetekről is készíthetünk videófelvételt. A szoftverrel egy aktív ablakról, illetve a teljes asztali területről készíthetünk képlopást.

Kollázsvideók létrehozása

Az alkalmazással akár Webkamera felvételeket, 3D Videókat is készíthetünk, Kollázsokat kombinálhatunk Videókból. A Split Screen felületén akár tükrözhetjük, forgathatjuk a tartalmakat, egy sablonnal tudjuk a Videók elrendezését kijelölni. A kollázsok keretének a vastagságát, illetve a színét is módosíthatjuk. Videógyűjteményekből kollázsok létrehozásához is kiváló.

A szoftver egy kiváló Videó felvevő program amivel a fájlokat módosíthatjuk, vághatjuk, egyesíthetjük, a programmal kiváló minőségű kollázsokat is létre tudunk hozni videó tartalmakból. Az MP4, AVI, WMV, FLV, H264 fájlformátumban Videófelvételek készítéséhez tervezett szoftver a GiliSoft Screen Recorder Pro innen szerezhető be.

GiliSoft Screen Recorder Pro – Videó felvevő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kollázsvideók létrehozása a GiliSoft Screen Recorder Pro Videó rögzítővel
Szerző
Leírás
Vedd fel a számítógépen elvégzett feladatokat Videóként a GiliSoft Screen Recorder Pro szoftverrel, Videókból kollázsokat is létrehozhatsz.

Kapcsolódó szoftverek