Ingyenes videó felvevő program az iTop Screen Recorder

Ingyenesen futtatható videó, audió felvevő program amivel akár 3D grafikai tulajdonságokkal rendelkező videókat is létre lehet hozni. Az iTop Screen Recorder webkamera támogatással, videók módosításához, képlopáshoz, hangfelvételek készítéséhez választható.

A videó felvevő szoftver minden azon funkcióval futtatható amivel munka, illetve akár 4K, 3D jellemzőkkel rendelkező játékok felvételéhez, a szerkesztésükhöz kell. A multimédiás kiegészítő szinte bármely Windows asztali objektumról, manuálisan kijelölt aktív területről, aktív ablak, illetve teljes képernyő alternatív képlopásához használható.

Multimédiás tartalmak vágásához

A videórögzítő egy felhasználóbarát, dinamikus feladat indítófelületen biztosítja az audió, videó, illetve Stream Webkamera PC hardverekkel elvégzett videó képlopási munkafolyamatot, egy modern, áttekinthető, testre szabható módszerrel listázhatóak az előzőleg felvett multimédiás fájlok, azokat meg is lehet nyitnunk.

A multimédiás tartalmakat a YouTube, Twitch, Facebook, Instagram közösségi oldalakra is meg lehet osztani.

Videók, fotók, audió tartalmak, illetve webkamerák által felvett tartalmak egy munkafolyamatban való integrálásához is futtatható. A képrögzítő szoftver, dekódoló funkcióval, illetve videók vágásához eredményes funkciókkal használható. Az iTop Screen Recorder videófelvevő program innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes videó felvevő program az iTop Screen Recorder
Szerző
Leírás
Ingyenes videó képlopó program ami YouTube videómegosztó funkcióval, illetve videó vágó eszközzel is rendelkezik. Az iTop Screen Recorder videó dekódoló funkcióval is rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek