Blog

Intelligens képernyőfelvételi funkciókkal rendelkező 3D videófelvevő a HitPaw Screen Recorder

A multimédiás eszközzel képeket, illetve videókat lehet létrehozni azokról az eseményekről amit Windows operációs rendszeren az asztali területen végzünk el. A szoftver játékokhoz, illetve modern projektekhez is futtatható. A HitPaw Screen Recorder Webkamera, illetve 3D játékokhoz támogatott.

A képlopó program videó, illetve képlopási módszerrel támogatja, hogy fel tudjuk venni azokat az tevékenységeket amiket Windows rendszeren hajtunk végre ami lehet akár játék, vagy kereskedelmi feladatra létrehozott projekt.

A képlopó szoftver a teljes képernyőről, Webkamerák által felvett eseményekről, egy manuálisan kiválasztott területről, illetve egy aktív ablakról tud videó, illetve képfelvételt létrehozni. Azokat szerkeszteni is lehet ahol effektezhetőek, videók esetén azok vághatóak ahol a kezdő időpontot, illetve a befejező dátumot kell csak meghatározni, illetve a videólejátszó funkcióval tervezett szerkesztéshez futtatható indítófelületen egy intelligens módszerrel lehet meghatározni, hogy mely területre nincs szükség, el akarjuk távolítani.

3D videók létrehozásához is hatékony

Az alkalmazás minden ma használt felbontáshoz a kívánt támogatással biztosított 3D grafikai játékokhoz is támogatott. A videó felvevő a HitPaw Screen Recorder innen érhető el.

HitPaw Screen Recorder – videó felvevő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Intelligens képernyőfelvételi funkciókkal rendelkező 3D videófelvevő a HitPaw Screen Recorder
Szerző
Leírás
Videó felvevő, illetve képlopó tools amivel webkamera, illetve 3D módszerrel is felvehetőek a tartalmak. A HitPaw Screen Recorder profi megoldás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá